Celeb vagyok, ments ki innen! kieső Lukács Miklós
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fogynak a játékosok a Celeb vagyok, ment ki innen! című szuperprodukcióból. Ma is távozott valaki a dzsungelből.

Már nem tart sokáig a Celeb vagyok, ments ki innen! December 17-én ér véget a műsor, a játékosok pedig egyre fogynak. A nézők szavazati alapján ma este Lukács Miklós esett ki, ő már biztosan nem lehet a dzsungel királya. A győzelemért még Pumped Gabo, Kabát Péter, Survivor Klaudia, Köllő Babett luxusfeleség, ÉNB Alexa, Cicciolina és Wossala Rozina küzd.

Peller Anna és párja, Lukács Miklós Forrás: RTL Klub



Akikre a világ nem tudja, hogyan nézzen: megrázó filmek torz arcú főhősökkelhttp://www.life.hu/kult/20171211-megrazo-filmek-torz-arcu-fohosokkel.htmlDecember 14-től játsszák a hazai mozik Az igazi csoda című filmet, melyben Julia Roberts egy olyan, arcdeformitásban szenvedő kisfiú édesanyját játssza, aki először megy iskolába, és néz szembe minden ezzel kapcsolatos kihívással. Az ő megható története kapcsán listára gyűjtöttük azokat a filmhősöket, akiknek hozzá hasonlóan torz arccal kellett megpróbálniuk boldogulni az emberek között. KultOrigoRégi idők szexszimbólumai: a 19. század és Blaha Lujzahttp://www.life.hu/intim/20171211-regi-idok-szexszimbolumai-a-19-szazad-es-blaha-lujza.htmlCikksorozatunkban régi korokba teszünk utazásokat, hogy a történelem kezdeteitől egészen a közelmúltig egy-egy ikonikus nőalak figuráján keresztül megvizsgáljuk: mi számított az adott időszakban szépségideálnak és kívánatosnak? A legújabb részben a 19. századi Magyarországra látogatunk. IntimOrigoHuszonévesek, hogy vagytok? A gerincfájdalom nem öregkori betegség többéhttp://www.life.hu/drlife/20171125-a-gerincfajdalom-nem-oregkori-betegseg-tobbe.htmlNemcsak a nehéz iskolatáska, de a folyamatos ülés is gerincfájdalmat okoz a kisiskolásoknál. A huszonévesek pedig gyakran már olyan és annyi ülőmunkát végeznek, hogy még harmincéves koruk előtt szakorvoshoz kellene fordulniuk. És ez csak a jéghegy csúcsa. Dr. Life--Puha paleo mézeskalács recepthttp://www.life.hu/karacsony/recept/20171207-puha-paleo-paleolit-mezeskalacs-recept.htmlA paleo hívők is megérdemlik a klasszikus karácsonyi sütemény élményét. Épp ezért, hoztunk egy puha paleolit mézeskalács receptet, mely elsőre talán túl macerásnak tűnhet, de hidd el, megéri a ráfordított időt. ReceptOrigoJó üzenetet közvetítenek: divatikonok, akikre 2017-ben figyeltünk felhttp://www.life.hu/trend/20171129-divatikonok-akikre-2017-ben-figyeltunk-fel.htmlEgy fiatal, a munka iránt alázatos modell, egy hatvan feletti nő, aki szerint a divat mindenkié, és egy plus size modell, aki a pozitív testkép szószólója. 2017 decemberében az új divatikonok terén határozottan jó évet zárunk. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.