Ő a világ egyik leggyönyörűbb királynéja - Fotók

Bhután fotók királyné uralkodó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár Európában kevésbé ismert, kétségtelenül a világ egyik legszebb uralkodónője Dzsecün Pema bhutáni királyné.

Dzsecün Pema 27 esztendős, 2011 óta Dzsigme Keszar Namgyal Vangcsuk bhutáni király felesége, egy gyermek édesanyja. Talán meglepő, de nem nemesi család sarja, közrendűként került a királyi családba. A pár még gyermekként találkozott, majd amikor Dzsecün 20 éves lett, összeházasodtak. Kisfiuk 2016 februárjában született.

Picasso bőrébe bújt Antonio Banderas: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171211-picasso-borebe-bujt-antonio-banderas-foto.htmlAntonio Banderas következő filmjében a festőgéniuszt, Picassót fogja alakítani és máris megjelent az első kép arról, hogyan is néz ki a színész korabeli ruhában, régi frizurával. TV + Sztárok--Som-Balogh Edina vallomása férjéről: "nagyon jó édesapa"http://www.life.hu/sztarok/20171211-som-balogh-edina-vallomasa-ferjerol-nagyon-jo-edesapa.htmlMár alig várja a karácsonyt Som-Balogh Edina, aki karácsonykor elutazik családjával Szlovéniába. TV + Sztárok--Sikeres blogger lett az alkoholistábólhttp://www.life.hu/drlife/20171211-sikertortenet-sikeres-blogger-lett-az-alkoholistabol.htmlIgazi sikertörténet az ausztrál John DeCaux élete: egykor alkoholista volt, ma pedig elismert blogger. Dr. LifeOrigoFehérneműben pucsít Palvin Barbi - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171211-fehernemuben-pucsit-palvin-barbi-foto.htmlKöztudott, hogy Palvin Barbi szeret szexi fotókat posztolni, de legutóbbi szelfije a szokásosnál is merészebb lett: a modell fehérneműben pucsítva néz a kamerába. TV + Sztárok--Koltai Róbert elárulta, ki miatt lett színészhttp://www.life.hu/sztarok/20171211-koltai-robert-elarulta-ki-miatt-lett-szinesz.htmlKoltai Róbert újabb díjat söpörhetett be a napokban, amelynek átvétele után elárulta, kinek a hatására választotta a színészi pályát. TV + SztárokOrigoBörtönt kapott a pap, aki megölt és megerőszakolt egy szépségkirálynőthttp://www.life.hu/news/20171211-bortont-kapott-a-pap-aki-megolt-es-megeroszakolt-egy-szepsegkiralynot.htmlMegvert, megfojtott és megerőszakolt egy 25 éves nőt, most életfogytiglant kapott egy amerikai 85 éves pap. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.