Sztárok, akik királyi családba házasodtak: Olivia Wilde-tól Jamie Lee Curtis-ig

házasság királyi család Rita Hayworth Grace Kelly A.J. Langer Jamie Lee Curtis Olivia Wilde
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meghan Markle mesebeli története után összeszedtük, kik azok a hírességek, akiknek szintén sikerült jó helyre házasodniuk. A.J. Langer, Jamie Lee Curtis vagy éppen Oivia Wild is azon szerencsések közé tartoztak, akiknek sikerült házasság útján bekerülniük egy királyi családba. 

Rita Hayworth

Rita Hayworth Forrás: AFP

Ünnepelt színésznő volt már Rita Hayworth, amikor feleségül ment 1949-ben Aga Khan herceghez. A férfi nem volt éppen hűséges típus, igazi szoknyapecérként tartották számon. Házasságuk is csak 4 évig tartott, egy közös lányuk is született. 1953-ban hivatalosan is elváltak, miután a herceg hűtlenségének híre ment.

Grace Kelly

Grace Kelly Forrás: http://www.biography.com

Ő talán a leghíresebb színésznő, aki beházasodott egy királyi családba. Grace III. Rainer monacói uralkodó herceggel házasodott össze 1956-ban. Ez viszont azzal járt együtt, hogy fel kellett adnia mesés színésznői karrierjét, és onnantól fogva csak a hercegnői kötelességeinek élt. Három gyermeke született a párnak, a szerelmük története olyan volt az emberek számára, mint egy valóra vált tündérmese.

Jamie Lee Curtis

Jamie Lee Curtis Forrás: Getty Images

Jamie Lee Curtis Hollywoodban királynőnek számít, de valóban van egy előkelő címe, méghozzá a férje révén. A komikaként ismert Jamie Lee ugyanis 1984-ben feleségül ment Christopher Guesthez, Haden-Guest bárójához. Ugyan ő nem lett hercegnő, de legalább nem kellett feladnia karrierjét. A párnak saját gyermeke nem született, de örökbe fogadtak kettőt.

A.J. Langer

A.J. Langer Forrás: Getty Images

A rajongók kedvence volt A. J. Langer a 90-es években a My So Called Life című televíziós sorozatban, később pedig különböző filmekben csillogtatta meg tudását. Manapság azonban nem a színésznői feladatai foglalják le, ugyanis grófnő lett belőle: hozzáment Charles Courtenay-hoz. A párnak eddig két gyermeke született.

Olivia Wilde

Olivia Wilde Forrás: Getty Images

Talán az ő neve a legmeglepőbb a listán: Olivia Wilde mielőtt megismerkedett volna jelenlegi párjával, Jason Sudeikisszel, bizony egy előkelőség felesége volt. 19 éves korában hozzáment az olasz herceghez, Tao Ruspolihoz, aki hivatali kötelességei helyett inkább filmkészítéssel és fényképezéssel tölti az idejét. A pár közel 8 évnyi házasság után vált el egymástól 2011-ben.

Fehérneműben pucsít Palvin Barbi - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171211-fehernemuben-pucsit-palvin-barbi-foto.htmlKöztudott, hogy Palvin Barbi szeret szexi fotókat posztolni, de legutóbbi szelfije a szokásosnál is merészebb lett: a modell fehérneműben pucsítva néz a kamerába. TV + Sztárok--Koltai Róbert elárulta, ki miatt lett színészhttp://www.life.hu/sztarok/20171211-koltai-robert-elarulta-ki-miatt-lett-szinesz.htmlKoltai Róbert újabb díjat söpörhetett be a napokban, amelynek átvétele után elárulta, kinek a hatására választotta a színészi pályát. TV + SztárokOrigoFülöp herceget okolják Cecília hercegnő haláláért http://www.life.hu/sztarok/20171211-fulop-herceget-okoljak-a-novere-halalaert.htmlDöbbenetes dolgok kerültek napvilágra a királyi család életével foglalkozó sorozat egyik epizódjából: állítólag Fülöp herceget okolják a nővére haláláért. TV + Sztárok--Kiderült, Pallavicini Zita már nem először házas: videó! http://www.life.hu/sztarok/20171211-elso-hazassagarol-meselt-pallavicini-zita.htmlKülönleges magánéleti titkokat osztott meg Pallavicini Zita Cseke Katinkával. Első házasságáról vallott a színésznőnek. TV + SztárokOrigoIlyen gyönyörű húga van Kiss Ramónának - Fotókhttp://www.life.hu/sztarok/20171211-ilyen-gyonyoru-huga-van-kiss-ramonanak-fotok.htmlKevesen tudják, hogy a Celeb vagyok, ments ki innen! műsorvezetőjének, Kiss Ramónának van egy kishúga. Debóra immár 23 éves és gyönyörű. TV + Sztárok--Egy 18 éves lányt szeretett Stadler Józsefhttp://www.life.hu/sztarok/20171211-egy-18-eves-pultoslanyt-szeretett-stadler-jozsef.html18 éves lányt szeretett halála előtt Stadler József. Bár az érzései viszonzatlanok maradtak, a vállalkozó így is boldog volt. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.