Titokzatos telefonhívás után nyomoznak VV Fanni ügyében

Forrás: RTL Sajtóklub -
haláleset nyomozás VV Fanni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Továbbra sem találják a rendőrök VV Fanni, azaz Novozánszki Fanni holttestét, aki november 20-án tűnt el budapesti otthonából. Az ügyben letartóztatott férfi már vallomást tett, bűnrészességét bevalotta, de a gyilkosság elkövetését nem. A rendőrök most egy rejtélyes telefonhívást nyomoznak.

A Blikk informátora azt mondta a lapnak, hogy a rendőrök egy telefonbeszélgetésről kéredzősködtek Fanni ismerősénél.

"Az eltűnése előtt Fanni beszélt valakivel telefonon, valamilyen buliról, partiról volt szó. Ez akkor nem is volt meglepő, bár Fanni nem nagyon jár bulizni. A rendőrök most újra felkeresték azt a személyt, aki hallotta a telefonbeszélgetést. Mindennek köze lehet ahhoz, hogy az előzetesben lévő férfi próbálja terelni a figyelmet magáról" - mondta a bennfentes.

VV Fanni ügyében egy rejtélyes telefonhívást nyomoz a rendőrség Forrás: RTL Sajtóklub

A letartóztatott férfit felvette a biztonsági kamera, amit az ölében viszi ki a lányt a házból. "Már tartott a nyomozás, amikor egy szemtanú jelentkezett a rendőrségen, hogy látta, amint egy férfi az ölében viszi ki Fannit. Akkor az előzetesben lévő férfi azt mondta, hogy minden rendben, Fanni csupán bepezsgőzött, ezért viszi ölben" - tette hozzá az informátor.

De nem csak a telefonhívás után érdeklődnek ennyire a rendőrök, Fanninak volt egy széfe is egy belvárosi bankfiókban, ennek a kulcsát keresték a lány lakásában. A lány készpénzt vagy értékekekt tárolhatott benne.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.