Titokzatos telefonhívás után nyomoznak VV Fanni ügyében

2017.12.11. 06:42

Továbbra sem találják a rendőrök VV Fanni, azaz Novozánszki Fanni holttestét, aki november 20-án tűnt el budapesti otthonából. Az ügyben letartóztatott férfi már vallomást tett, bűnrészességét bevalotta, de a gyilkosság elkövetését nem. A rendőrök most egy rejtélyes telefonhívást nyomoznak.

A Blikk informátora azt mondta a lapnak, hogy a rendőrök egy telefonbeszélgetésről kéredzősködtek Fanni ismerősénél.

"Az eltűnése előtt Fanni beszélt valakivel telefonon, valamilyen buliról, partiról volt szó. Ez akkor nem is volt meglepő, bár Fanni nem nagyon jár bulizni. A rendőrök most újra felkeresték azt a személyt, aki hallotta a telefonbeszélgetést. Mindennek köze lehet ahhoz, hogy az előzetesben lévő férfi próbálja terelni a figyelmet magáról" - mondta a bennfentes.

VV Fanni ügyében egy rejtélyes telefonhívást nyomoz a rendőrségForrás: RTL Sajtóklub

A letartóztatott férfit felvette a biztonsági kamera, amit az ölében viszi ki a lányt a házból. "Már tartott a nyomozás, amikor egy szemtanú jelentkezett a rendőrségen, hogy látta, amint egy férfi az ölében viszi ki Fannit. Akkor az előzetesben lévő férfi azt mondta, hogy minden rendben, Fanni csupán bepezsgőzött, ezért viszi ölben" - tette hozzá az informátor.

De nem csak a telefonhívás után érdeklődnek ennyire a rendőrök, Fanninak volt egy széfe is egy belvárosi bankfiókban, ennek a kulcsát keresték a lány lakásában. A lány készpénzt vagy értékekekt tárolhatott benne.

VV Fannihalálesetnyomozás