Puskás Peti Celeb vagyok, ments ki innen! kulisszatitkok Kiss Ramóna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Betekintést engedett Kiss Ramóna a Celeb vagyok, ments ki innen! kulisszái mögé: a műsorvezető egy videót posztolt arról, hogyan is jutnak el a dzsungelben a stúdiótól a táborig.

Kiss Ramóna a minap egy érdekes videót osztott meg követőivel az Instagramon. Kiderül belőle, hogy a műsorvezetőket a dzsungelben egy autóval szállítják a stúdiótól a tábor bejáratáig. Az út igen döcögős, ezért a csinos műsorvezető rendre elöl ül a kocsiban, nehogy véletlenül rosszul legyen.

„Petike ül hátul és Polett, mert én behányok, ha hátul ülök. És voltak olyan kedvesek, hogy megengedték, hogy elöl üljek mindig." - mesélte a 33 esztendős Kiss Ramóna.

Így telik adás közben a szünet! #celebvagyokmentskiinnen #szaguldasporscheszerelem

Kiss Ramóna (@ramona_kiss) által megosztott bejegyzés,

Újabb közös fotót posztolt Nádai Anikó és VV Aureliohttp://www.life.hu/sztarok/20171212-kozos-foton-pozol-vv-aurelio-es-nadai-aniko.htmlAz egykori VV lakók nemrég egymásra találtak, és már közös fotókat is láthatunk a közösségi oldalaikon. TV + SztárokOrigoEltorzult a fájdalomtól Istenes Bence arca - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171212-eltorzult-a-fajdalomtol-istenes-bence-arca-foto.htmlÚgy tűnik, Istenes Bence nem tud leállni a tetoválásokkal, ezúttal a bal karjára varratot újabb mintát. TV + Sztárok--Kis Grófo autóbalesetéről nyilatkozotthttp://www.life.hu/sztarok/20171212-kis-grofo-autobaleseterol-nyilatkozott.htmlKis Grófo a múlt héten szenvedett komoly autóbalesetet: autójával két kamionnak ütközött. Azóta rengeteg valótlanság jelent meg a karambolról, ezért a mulatóssztár most itszta vizet öntött a pohárba. TV + Sztárok--Megmutatta új szerelmét Hujber Feri exe, Khell Cynthiahttp://www.life.hu/sztarok/20171212-megmutatta-uj-szerelmet-hujber-feri-exe-khell-cynthia.htmlMint ismeretes, Hujber Feri exének, Cynthiának új szerelme lett, végre boldog, harmonikus kapcsolatban élhet, örömét pedig nem tartotta magában: Facebookon már meg is mutatta, ki az új választottja. TV + Sztárok--Őssejtbotrány: Fásy Ádám 10 hónap börtönbüntetést kapott http://www.life.hu/sztarok/20171212-fasy-adam-10-honap-bortonbuntetest-kapott.htmlFásy Ádám őssejtbotrányában döntés született: az egykori műsorvezető 10 hónap börtönbüntetést kapott 2 évre felfüggesztve, ezen kívül 4 millió 440 ezer forint pénzbírság megfizetésére kötelezték. TV + Sztárok--Havas Henrik ügyében még idén dönt az ATVhttp://www.life.hu/sztarok/20171212-havas-henrik-ugyeben-ev-vegeig-dont-az-atv.htmlHavas Henriket Baukó Éva és Molnár Anikó is zaklatással vádolta meg. A tévést, amíg le nem zárul a vizsgálat, menesztették az ATV képernyőjéről. A vezérigazgató elárulta, még idén döntenek a sorsáról.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.