Havas Henrik ügyében még idén dönt az ATV

Forrás: TV2 -
ATV Havas Henrik zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Havas Henriket Baukó Éva és Molnár Anikó is zaklatással vádolta meg. A tévést, amíg le nem zárul a vizsgálat, menesztették az ATV képernyőjéről. A vezérigazgató elárulta, még idén döntenek a sorsáról.

Havas Henrik nem dolgozhat addig, amíg ki nem derül, vétkes-e abban, amit Molnár Anikó és Baukó Éva állítanak róla. Havas eleinte azt mondta, hogy a csatornája kiáll mellette, ám Németh Szilárd elárulta, hogy mielőtt kiadták az erre vonatkozó nyilatkozatot, felhívták Havast és elmondták neki, mi az álláspontjuk.

Havas Henrik Forrás: TV2

A vezérigazgató akkor elmondta, hogy minden fajtáját elutasítják az erőszaknak és ameddig nem zárul le a vizsgálat, leveszik a képernyőről Henriket. Most az is kiderült, mikor kerülhet pont az ügy végére.

"Még idén szeretnénk pontot tenni az ügy végére, így

Havas Henrik sorsa december 31-ig eldől majd.

Amíg a vizsgálat folyik, addig nem kerül képernyőre. Az ATV elutasítja az erőszak minden fajtáját, így Havas Henrik felfüggesztése mellett döntöttünk" - tudattta a Blikkel Németh Szilárd.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.