Jacuzziból posztolt Emily Ratajkowski: ezúttal sincs sok ruha rajta

modell fenék Emily Ratajkowski Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lassan senki számára nem lesz titok, hogy Emily Ratajkowski szeret meztelenkedni, lassan többet láthatjuk ruha nélkül, mint ruhában. Ezúttal is hiányos öltözetben készített magáról egy fotót.

A 26 éves modell, Emily Ratajkowski most a feszes popsiját mutogatja: fekete-fehér fotóján egy jacuzziban, fürdőruhában szexiskedik.

Követői már megszokhatták, hogy szinte nap mint nap kapnak tőle egy-egy merész felvételt, legutóbb egy bizarr videót is feltöltött az Instagramra, ahol érthetetlen módon épp spagettiben és borban fetreng egy szál fehérneműben.

Loves a Russian bathhouse. Also, Scarface.

Emily Ratajkowski (@emrata) által megosztott bejegyzés,

Görög Zitát is fogdosta Havas Henrik: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171212-gorog-zitat-is-fogdosta-havas-henrik-video.htmlGörög Zitának is meggyűlt a baja Havas Henrik illetlen közeledésével, amit szóvá is tett: a Tanár Úr viszont már akkor sem látott problémát a kéretlen fogdosásban. TV + SztárokOrigoKiderült az igazság Gigi Hadid szőrös hónaljárólhttp://www.life.hu/sztarok/20171212-kiderult-az-igazsag-gigi-hadid-modell-szoros-honaljarol.htmlSokkolta a rajongókat Gigi Hadid szőrös hónalja, amely egy videóban látható, ám a modell közeli ismerősei most reagáltak és tiszta vizet öntöttek a pohárba. TV + Sztárok--Teljesen felpüffedt ÉNB Alexa arca: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171212-teljesen-felpuffedt-enb-alexa-arca-foto.htmlA dzsungelben az élet nem egyszerű, de úgy tűnik, hogy ÉNB Alexának a szokásos nehézségeken túl is van problémája: valamiért teljesen felpüffedt az arca. Mi történhetett vele? TV + SztárokOrigoEzért nem ül az autó hátsó ülésén Kiss Ramónahttp://www.life.hu/sztarok/20171212-ezert-nem-ul-az-auto-hatso-ulesen-kiss-ramona-video.htmlBetekintést engedett Kiss Ramóna a Celeb vagyok, ments ki innen! kulisszái mögé: a műsorvezető egy videót posztolt arról, hogyan is jutnak el a dzsungelben a stúdiótól a táborig. TV + Sztárok--Így mulattak az ATV sztárjai a karácsonyi bulin: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171212-igy-mulattak-az-atv-sztarjai-a-karacsonyi-bulin-foto.htmlAz ATV megtartotta a karácsony előtti buliját, ahol mindenki tiszteletét tette, aki a csatorna körül mozog. Hatalmas partit csaptak: Hajdú Péter és Schobert Norbert együtt mulatott. TV + SztárokOrigoMegtudta VV Fanni öccse, hogy mi történt a nővérével: sokkot kapotthttp://www.life.hu/sztarok/20171212-megtudta-vv-fanni-occse-hogy-mi-tortent-a-noverevel-sokkot-kapott.htmlHárom hete már annak, hogy VV Fanni eltűnt, de sajnos már csak a holttestét keresik. A valóságshow-sztár testvérei is tudják már, hogy valószínűleg nem várhatják haza Fannit, az öccse sokkot kapott. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.