Megtudta VV Fanni öccse, hogy mi történt a nővérével: sokkot kapott

Forrás: RTL Sajtóklub -
testvér fiú VV Fanni sokk
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Három hete már annak, hogy VV Fanni eltűnt, de sajnos már csak a holttestét keresik. A valóságshow-sztár testvérei is tudják már, hogy valószínűleg nem várhatják haza Fannit, az öccse sokkot kapott. 

Valószínűleg meghalt VV Fanni, a rendőrök legalábbis erről tájékoztatták az anyát néhány heti nyomozás után. A lány családja teljesen összetört, édesanyja még mindig nem tudja felfogni a történteket, úgy érzi, hogy a lánya még él. VV Fanni testvérei nem sokat tudtak a fejleményekről, de mivel az egész ország erről beszél, velük is muszáj volt közölni a szörnyű híreket. Édesanyjuk mondta el nekik, mi történt Fannival.

Már a testvérei is tudják, mi történt VV Fannival Forrás: RTL Sajtóklub

"

A kisfiam sokkot kapott,

Borsnak

Kulcsár Edina és Csuti legfurcsább szerelése: sietve kepkodták magukra a ruhákathttp://www.life.hu/sztarok/20171212-kulcsar-edina-es-csuti-sietve-kepkodtak-magukra-a-ruhakat.htmlKulcsár Edina és Csuti mással voltak elfoglalva az öltözködés helyett, így az utolsó pillanatban már csak szedett-vedett ruhákat tudtak magukra kapni: a végeredmény nem lett túl előnyös. TV + SztárokOrigoKis Grófo autóbalesetéről nyilatkozotthttp://www.life.hu/sztarok/20171212-kis-grofo-autobaleseterol-nyilatkozott.htmlKis Grófo a múlt héten szenvedett komoly autóbalesetet: autójával két kamionnak ütközött. Azóta rengeteg valótlanság jelent meg a karambolról, ezért a mulatóssztár most itszta vizet öntött a pohárba. TV + Sztárok--Megmutatta új szerelmét Hujber Feri exe, Khell Cynthiahttp://www.life.hu/sztarok/20171212-megmutatta-uj-szerelmet-hujber-feri-exe-khell-cynthia.htmlMint ismeretes, Hujber Feri exének, Cynthiának új szerelme lett, végre boldog, harmonikus kapcsolatban élhet, örömét pedig nem tartotta magában: Facebookon már meg is mutatta, ki az új választottja. TV + Sztárok--Sztárok, akik királyi családba házasodtak: Olivia Wilde-tól Jamie Lee Curtis-ighttp://www.life.hu/sztarok/20171211-sztarok-akik-kiralyi-csaladba-hazasodtak.htmlMeghan Markle mesebeli története után összeszedtük, kik azok a hírességek, akiknek szintén sikerült jó helyre házasodniuk. A.J. Langer, Jamie Lee Curtis vagy éppen Oivia Wild is azon szerencsések közé tartoztak, akiknek sikerült házasság útján bekerülniük egy királyi családba. TV + SztárokOrigoLilu hamburgerrel díszíti a karácsonyfát: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171211-lilu-hamburgerrel-disziti-a-karacsonyfat-foto.htmlLilu is készül a karácsonyra, de nem hétköznapi díszekkel ékesíti a fáját: hamburger és hot dog is lesz a fenyőfán. TV + SztárokOrigoPintér Tenya volt barátnője, Frida nyilatkozott a szakításrólhttp://www.life.hu/sztarok/20171211-pinter-tenya-volt-baratnoje-frida-nyilatkozott-a-szakitasrol.htmlPintér Tibor igazi hódítóként viselkedett a dzsungelben, aminek meg is lett az eredménye. Itthon hagyott barátnője egy ponton túl nem tűrte tovább Tenya viselkedését, és szakított a színésszel. Frida először nyilatkozott döntéséről. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.