Urbán Flórián egykori focista bevallotta, hogy drogozott

drog prostituált Urbán Flórián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Urbán Flórián egykori válogatott labdarúgó életrajzi könyvében teljesen őszintén nyilatkozott kicsapongó életéről: sem a drogokat, sem a prostituáltakat nem vetette meg. 

Urbán Flórián válogatott labbdarúgóként híresült el, később pedig edzőként. Az akkor sztárfocistának számító Flórián nemrég egy életrajzi könyvet adott ki Urbán Legend címmel, melyben nem csak a pályafutásáról ír, hanem a magánéletéről is. Bevallotta, hogy sokszor nyúlt drogokhoz, szinte folyamatosan ivott, és a prostituáltakat sem vetette meg.

Urbán Flórián kicsapongó életéről vallott könyvében Forrás: MTI/Beliczay László

Azt írta, hogy mindig a könnyű szerelmet kereste, de mivel sokszor kihasználták őt a nők, soha nem vette őket komolyan, számára még az edzője lánya sem volt szent: a belgiumi trénerének lányával létesített szexuális kapcsolatot. Prostituáltakat is gyakran felkeresett, de a drogokat is kipróbálta, még kokainozott is - írja a Blikk.

Havas Henrik ügyében még idén dönt az ATVhttp://www.life.hu/sztarok/20171212-havas-henrik-ugyeben-ev-vegeig-dont-az-atv.htmlHavas Henriket Baukó Éva és Molnár Anikó is zaklatással vádolta meg. A tévést, amíg le nem zárul a vizsgálat, menesztették az ATV képernyőjéről. A vezérigazgató elárulta, még idén döntenek a sorsáról.TV + SztárokOrigoTomán Szabina elárulta születendő babája neméthttp://www.life.hu/sztarok/20171212-toman-szabina-elarulta-szuletendo-gyermeke-nemet.htmlNyár végén derült ki, hogy gyermeket vár új párjától Árpa Attila exe, Tomán Szabina. A modell most elárulta, kisfiút vagy kislányt hord-e a szíve alatt. TV + Sztárok--Görög Zitát is fogdosta Havas Henrik: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171212-gorog-zitat-is-fogdosta-havas-henrik-video.htmlGörög Zitának is meggyűlt a baja Havas Henrik illetlen közeledésével, amit szóvá is tett: a Tanár Úr viszont már akkor sem látott problémát a kéretlen fogdosásban. TV + SztárokOrigoÍgy mulattak az ATV sztárjai a karácsonyi bulin: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171212-igy-mulattak-az-atv-sztarjai-a-karacsonyi-bulin-foto.htmlAz ATV megtartotta a karácsony előtti buliját, ahol mindenki tiszteletét tette, aki a csatorna körül mozog. Hatalmas partit csaptak: Hajdú Péter és Schobert Norbert együtt mulatott. TV + SztárokOrigoTeljesen felpüffedt ÉNB Alexa arca: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171212-teljesen-felpuffedt-enb-alexa-arca-foto.htmlA dzsungelben az élet nem egyszerű, de úgy tűnik, hogy ÉNB Alexának a szokásos nehézségeken túl is van problémája: valamiért teljesen felpüffedt az arca. Mi történhetett vele? TV + SztárokOrigoMegtudta VV Fanni öccse, hogy mi történt a nővérével: sokkot kapotthttp://www.life.hu/sztarok/20171212-megtudta-vv-fanni-occse-hogy-mi-tortent-a-noverevel-sokkot-kapott.htmlHárom hete már annak, hogy VV Fanni eltűnt, de sajnos már csak a holttestét keresik. A valóságshow-sztár testvérei is tudják már, hogy valószínűleg nem várhatják haza Fannit, az öccse sokkot kapott. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.