divattervező Otto Kern
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Esélye sem volt a túlélésre Otto Kern német divattervezőnek, aki 10. emeleti luxuslakásából zuhant ki. A 67 éves Kern Monte Carlóban vesztette életét.

A rendőrség a halál tényén kívül még semmit nem erősített meg. A helyi sajtó szerint halottkém azt is vizsgálja, hogy a tragédia idején Kern tudatmódosító szer hatása alatt állt-e, de a gyilkosság lehetősége is felmerült.

Forrás: Thinkstock

Nádai Anikó és VV Aurelio egy pár: összejöttekhttp://www.life.hu/sztarok/20171207-nadai-aniko-es-vv-aurelio-egy-par-osszejottek.htmlA Story Magazin úgy tudja, a két fiatal a munka során szeretett egymásba, Aurelio ugyanis az Anikó showban kapott állást, mint hangulatfelelős.TV + SztárokOrigoKidobta Pintér Tibort barátnője, Friderika: a színész még nem tudjahttp://www.life.hu/sztarok/20171207-kidobta-pinter-tibort-baratnoje-friderika-a-szinesz-meg-nem-tudja-a-celeb-vagyok-ments-ki-innen.htmlAddig-addig nyomult Pintér Tibor Tóth Andira, hogy a két szék közül a pad alé esett. A fiatal énekesnő is elutasította, és barátnője sem kér belőle a továbbiakban. TV + Sztárok--Szerelmi gyilkosság vethetett véget a 24 éves VV Fanni életénekhttp://www.life.hu/sztarok/20171207-szerelmi-gyilkossag-vethetett-veget-a-24-eves-eltunt-vv-fanni-eletenek.htmlEgy héttel VV Fanni eltűnése után tartóztatta le a rendőrség azt a férfit, akit most a lány meggyilkolásával gyanúsítanak. A hatóságok előszor csak gyanakodtak arra, hogy erőszakos bűncselekmény történt, aztán egyre több bizonyíték látott napvilágot, amelyek között kulcsszerepet játszott a Fanni lakása közelében működő kamera felvétele. A rendőrség letartóztatta a gyanúsítottat, B. Lászlót, és úgy tudni a lány nemrég szakított feltételezett gyilkosával. TV + SztárokOrigoA Dunába dobhatták VV Fanni holttestéthttp://www.life.hu/sztarok/20171205-dunaba-dobhattak-vv-fanni-holttestet.htmlA TV2 Tények információ szerint a Dunába dobhatták VV Fanni holttestét. TV + Sztárok--Tóth Andi családja aggódik Pintér Tibor közeledése miatthttp://www.life.hu/sztarok/20171205-toth-andi-csaladja-aggodik-pinter-tibor-kozeledese-miatt-a-celeb-vagyok-ments-ki-innen-musorban.htmlAhogy írtunk róla, Pintér Tibor a Celeb vagyok, ments ki innen! szereplője rámozdult játékostársára, a 19 éves Tóth Andira. A lány szülei nincsenek elragadtatva. TV + SztárokOrigoHavas Henriket nem érdeklik Baukó Éva zaklatási vádjaihttp://www.life.hu/sztarok/20171205-havas-henriket-nem-erdeklik-bauko-eva-zaklatasi-vadjai-igy-reagalt.htmlAhogy megírtuk,Baukó Éva verbális szexuális zaklatással vádolja Havas Henriket. A lány azt állítja, emiatt lettek mentális problémái, és innen eredeztethető alkoholizmusa és pánikbetegsége is. Azóta Havas is nyilatkozott az ügyben: kijelentette magasról tesz az egészre. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.