Havas Henrik egy ATV-s megbeszélésen elmondta, tényleg vitt vibrátort Molnár Anikónak

Forrás: Facebook/Molnár Anikó, Sportklub -
Havas Henrik vibrátor metoo Molnár Anikó szexuális zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy írtunk róla, Baukó Éva után Molnár Anikó beszélt arról, hogy Havas Henrik szexuálisan zaklatta. Az egykori Nagy Ő azt is elmondta, a Tanár úr vibrátort ajándékozott neki. Később előkerült egy videó, amelyen az látható, hogy Havas Görög Zitához közeledik a Hal a tortán adásában. A műsorvezetőt az ATV levette a képernyőről, sőt, korábbi műsorainak az ismétlése sem látható. 

A Blikk úgy tudja a Hal a tortán ominózus régi adása is közrejátszott abban, hogy Havas jelenleg semmilyen formában nem tűnik fel a képernyőn, azt ugyanakkor cáfolták, hogy végleg letiltják a tévést, mivel a vizsgálat még folyamatban van.

Az Index információi szerint Havas egy megbeszélésen az ATV-ben elismerte, hogy évekkel ezelőtt valóban küldött egy vibrátort Molnár Anikónak, méghozzá azért, mert jó viccnek gondolta a dolgot.

Forrás: Facebook/Molnár Anikó, Sportklub

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.