Régi vágya teljesült Kasza Tibinek, fotót is megosztott róla

Kiszel Tünde naptár Kasza Tibi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Büszkén mutatta meg követőinek Kasza Tibi új szerzeményét: egy 2018-as Kiszel Tünde naptárat, rajta a naptárdíva aláírásával és személyes üzenetével.

A friss házas Kasza Tibi egy 2018-as Kiszel Tünde naptár büszke tulajdonosa lett, ezt a jó hírt pedig meg is osztotta rajongóival. A tévésztár még egy személyes üzenetet is kapott a naptárdívától, amelyben elhalmozza őt bókokkal.

„Kasza Tibinek, az izmos, jóképű, sármos pasinak. Sok szeretettel!"

Végre megvaaaaaan

Kasza Tibor (@kaszatibiofficial) által megosztott bejegyzés,

Havas Henriket megkérdezték Görög Zita zaklatásárólhttp://www.life.hu/sztarok/20171213-havas-henriket-megkerdeztek-gorog-zita-zaklatasarol.htmlÉvekkel ezelőtt a Hal a tortánban viselkedett illetlenül Havas Henrik Görög Zitával: folyamatosan a combját simogatta. Most megkérdzeték a Tanár urat, mi a véleménye a felelvenített esetről. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huBaukó Éva reagált Havas Henrik felfüggesztésérehttp://www.life.hu/sztarok/20171213-bauko-eva-reagalt-havas-henrik-felfuggesztesere-atv.htmlReagált Baukó Éva Havas Henrik felfüggesztésére: az egykori villalakó azt mondja, ezt csak magának köszönheti az újságíró. TV + SztárokOrigoFásy Ádám továbbra sem tartja magát bűnösnek: videó! http://www.life.hu/sztarok/20171213-fasy-adam-nem-tartja-magat-bunosnek-az-ossejtugyben.htmlFásy Ádámot és az üzlettársait azzal vádolják, hogy halálos betegeknek adtak őssejtkezelést ukrán tudósok módszerei alapján, a kezelésekért pedig többmillió forintot is elkértek. Az ügy már sok éve húzódik, az elsőfokú ítéletet hatályon kívül helyezték, most született újból ítélet a Fővárosi Törvényszéken. Ennek kapcsán Fásy Ádám a Mokkában vendégeskedett, és elmondta a véleményét. TV + Sztárok--Állítják: drog hatása alatt ölhetett VV Fanni gyilkosahttp://www.life.hu/sztarok/20171213-drog-hatasa-alatt-olhetett-vv-fanni-gyilkosa.htmlAhogy már megírtuk, elfőfordulhat, hogy nem szerelmi gyilkosság áldozata lett VV Fanni. A lány luxusprosti ismerősei kitálaltak, és egy eddig még nem ismert elméletük van Fanni halálával kapcsolatban. TV + Sztárok--Gáspár Beának nem lesz kész karácsonyra a szakácskönyve http://www.life.hu/sztarok/20171213-gaspar-bea-konyvet-szeretett-volna-kiadatni-karacsonykor.htmlElképesztő dolgokról mesélt Gáspár Bea: háttérbe kellett szorítania minden álmát a családja érdekében. TV + SztárokOrigoAnyaszült meztelenül fotózták Pásztor Annáthttp://www.life.hu/sztarok/20171213-anyaszult-meztelenul-fotoztak-pasztor-annat-foto.htmlMeztelenül, a kádban pancsol egyik friss fotóján Pásztor Anna, az Anna and the Barbies énekesnője. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.