A meggyilkolt VV Fanni családjának ügyvédje szerint az idő az elkövetőnek dolgozik

Forrás: RTL -
Novozánszki Fanni idő ügyvéd VV Fanni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Novozánszki Fanni családja már nem bízik abban, hogy a lányuk előkerül, de abban igen, hogy megtudják, ki vagy kik végeztek vele. A család ügyvédje szerint azonban az idő a tettes(ek)nek kedvez.

Semmi esélyt nem látnak már arra Novozánszki Fanni szülei, hogy gyermekük élve előkerüljön, pedig egy darabig még reménykedtek. Mostanra azonban belátták, hogy erre nincsen esély, arra viszont van, hogy megtudják, ki vagy kik gyilkolták meg a lányukat. Az ügyvédjük attól tart, hogy beismerő vallomás és holttest nélkül hosszú ideig fog húzódni ez az ügy.

saládja szeretne méltóképp elbúcsúzni Fannitól Forrás: RTL

holttest és beismerő vallomás hiányában akár éveikig is elhúzódik az ügy.

BlikknekCsak igazságügyi orvos szakértő állapíthatja meg, mi vezetett az áldozat halálához. Ezt azonban bizonyos idő elteltével egyre nehezebb. Magyarán az idő az elkövetőnek dolgozik

Fenyegetik VV Fanni édesanyját, Katalin nagyon fél

Lassan két hete annak, hogy Novozánszki Fanni, a Való világ egykori játékosa meghalt, legalábbis a hatóságok szerint, a holttest ugyanis még mindig nem került elő. A családnak azonban ezen a szörnyű tragédián kívül még meg kell birkózniuk a fenyegetésekkel is! Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.