Anger Zsolt vallomása: "Sokszor éheztem"

Fotó: Polyák Attila - Origo -
Anger Zsolt Celeb vagyok, ments ki innen! vallomás szegénység
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemrég tért vissza a dzsungelből Anger Zsolt, ahol különböző rovarokkal, csúszó-mászókkal kellett szembenéznie. A színész most elmesélte, a csótányokhoz már gyerekkorában hozzászokott.

Anger Zsolt a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsor harmadik kiesőjeként nemrég tért haza Dél-Afrikából. A 48 éves színész a Story magazinnak elárulta, egyáltalán nem rettentették el a kinti körülmények, hiszen szegény családban nőtt fel, és a bogarak szinte mindennapos vendégnek számítottak a panelben.

„Lakótelepi gyerek vagyok, olyan helyen nőttem fel, ahol a vacsoraasztal körül folyamatosan szaladgáltak a csótányok" – mesélte a lapnak a színész, majd hozzátette, pontosan tudja, mit jelent az, hogy éhezés. „Színészként az ember könnyen megtapasztalhatja a koplalást. Amikor Kaposváron elkezdtem a szakmát, sokszor éheztem. Sőt, a fővárosba kerülve is jó ideig megmaradt a csóróság."

Anger Zsolt hazatért a dzsungelből Fotó: Polyák Attila - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.