Baukó Éva halálos fenyegetéseket kap a Facebookon

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
fenyegetés Facebook Havas Henrik Baukó Éva
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Baukó Éva volt az első, aki Havas Henriket zaklatással vádolta a nyilvánosság előtt, azóta, hogy megszólalt sok mindent kell kiállnia: folyamatosan fenyegető üzeneteket kap.

Baukó Éva először a Facebook-oldalán vallott arról, hogy Havas Henrik zaklatta őt, később pedig interjúkban is elmondta, hogy mi történt pontosan akkor, amikor a Tanár úr asszisztense volt. Éva nem először beszélt erről, már a ValóVilágban is elmodta, hogy próbálkozott nála a tévés, mivel a zaklatás még azelőtt történt, hogy valóságshow-sztár lett Évából. Az ő vallomását többen is követték: Molnár Anikó és a Tanár úr egyik üzlettársa is, de Görög Zitával is meg nem engedhető módon viselkedett Havas évekkel ezelőtt.

Baukó Éva renegeteg fenyegtő üzenetet kap Fotó: Margitay Klára/Life.hu
ÉNB Alexa búcsúzott a Celeb vagyok, ment ki innen! csapatátólhttp://www.life.hu/sztarok/20171214-enb-alexa-bucsuzott-a-celeb-vagyok-ment-ki-innen-csapatatol.htmlEgyre fogyatkoznak a celebek a dzsungelből, legutóbb ÉNB Alexa esett ki a játékból. A celeb elmondta, nagyon sajnálja, hogy véget ért számára a kaland. TV + Sztárok--Fenyegetik VV Fanni édesanyját fenyegetik, Katalin nagyon félhttp://www.life.hu/sztarok/20171214-fenyegetik-vv-fanni-edesanyjat-katalin-nagyon-fel.htmlLassan két hete annak, hogy Novozánszki Fanni, a Való világ egykori játékosa meghalt, legalábbis a hatóságok szerint, a holttest ugyanis még mindig nem került elő. Nem elég ez a tragédia a családnak, még fenyegetik is őket. TV + Sztárok--Demcsák Zsuzsa visszatért: itt vezetett műsorthttp://www.life.hu/sztarok/20171214-demcsak-zsuzsa-visszatert-itt-vezetett-musort.htmlNéhány héttel ezelőtt az ATV-től is távoznia kellett Demcsák Zsuzsának, amiért félreérthető módon viselkedett a reggeli műsorban. Sokan úgy vélték, ittas állapotban dolgozott. A csatorna akkor megvált tőle és azóta nem is hallottunk róla. Most azonban az Európa hajón visszatért. TV + SztárokOrigoMeztelenre vetkőzött legújabb kilpjében Tóth Andi, az X-Faktor egykori győztesehttp://www.life.hu/sztarok/20171214-meztelenre-vetkozott-legujabb-kilpjeben-toth-andi.htmlTóth Andiról köztudott, hogy egy gátlásos és szemérmes sztár, aki csak nagyon ritkán készít magáról szexi fotókat. Menedzsere szerint a dzsungelbe is azért költözött be, hogy egy kicsit fesztelenebbé váljon. Úgy tűnik, sikerült, ugyanis legutóbbi klipje teljesen más, mint amit megszokhattunk tőle: meztelenre vetkőzött a 19 éves énekesnő. TV + SztárokOrigoRomantikus fotót posztolt Debreczeni Zita és Gianni Annoni http://www.life.hu/sztarok/20171213-szerelmes-fotot-posztolt-debreczeni-zita-es-gianni-annoni.htmlDebreczeni Zita és Gianni friss fotójától teljesen elolvadtak a követők: le sem tagadhatnák, hogy imádják egymást. TV + SztárokOrigoKulcsár Edina fürdőruhában pózol: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171213-kulcsar-edina-furdoruhaban-pozol.html A szépséges modell párjával együtt menekült el, hogy kipihenjék a dolgos hétköznapokat. Bár snowboardozni mentek, Edina itt is talál alkalmat a vetkőzésre. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.