Demcsák Zsuzsa műsorvezetőnő visszatérés műsorvezetés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Néhány héttel ezelőtt az ATV-től is távoznia kellett Demcsák Zsuzsának, amiért félreérthető módon viselkedett a reggeli műsorban. Sokan úgy vélték, ittas állapotban dolgozott. A csatorna akkor megvált tőle és azóta nem is hallottunk róla. Most azonban az Európa hajón visszatért.

Demcsák vezette a FINA karácsonyi fogadását, ahol elmondások szerint nagyon csinos, ám távolsagtartó és visszafogott volt. Az is látszott, hogy helyre került az élete, kiegenysúlyozottnak és harmónikusnak tűnt - írta meg a Blikk.

Demcsák Zsuzsa visszatért Forrás: Facebook/Demcsák Zsuzsa

"Szenzációsan nézett ki az arany-fekete csipkeruhájában! Látszik, hogy kipihente magát, túl van a nehéz időszakon, amiben része volt ősszel. Sugárzott a boldogságtól, így többen rá is kérdeztek, hogy esetleg férfi van-e a dologban, annyira látható volt rajta, hogy magabiztos és kiegyensúlyozott. Ő azonban a kérdéseket elengedte a füle mellett" - mesélte a lapnak egy meghívott.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.