ÉNB Alexa búcsúzott a Celeb vagyok, ment ki innen! csapatától

ÉNB Alexa Celeb vagyok, ments ki innen! kiesés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyre fogyatkoznak a celebek a dzsungelből, legutóbb ÉNB Alexa esett ki a játékból. A celeb elmondta, nagyon sajnálja, hogy véget ért számára a kaland.

Nem sokáig tart már a Celeb vagyok, ments kis innen! című műsor, hiszen már csak öt sztár várja, hogy kimeneküljön a dzsungelből. Legutóbb ÉNB Alexa távozott a csapatból, aki épp most nem akart volna kiesni. A játék eleje ugyan nagy megpróbáltatás volt a számára, de csak az utóbbi időben kezdte igazán jól érezni magát.

ÉNB Alexa távozott a dzsungelből Fotó: Polyák Attila - Origo

„Elkezdtem nagyon élvezni, úgyhogy sajnálom, hogy kiestem, de az eleje nagyon kemény volt. Tényleg azt éreztem, hogy úristen, hol vagyok. Én erre nem is voltam teljesen felkészülve. Meg voltam ijedve" - mondta kiesése után Alexa Puskás Petinek és Raminak. Annak azért örül, hogy sikerült új kapcsolatokat kialakítania: Köllő Babettet és Klaudiát nagyon megszerette.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.