Pallavicini Zita és a Viszkis között különleges kapcsolat alakult ki

Ázsia Expressz Pallavicini Zita Viszkis barátság Ambrus Attila
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hamar egy hullámhosszra került az Ázsia Expresszben Pallavicini Zita és Ambrus Attila. A különleges barátság a műsor után is folytatódik.

Rengeteg megpróbáltatáson estek át az Ázsia Expressz szereplői, nem csoda, ha a nehéz pillanatok összekovácsolták a csapatot. Különleges barátság született Pallavicini Zita és Ambrus Attila között, akik a műsor eleje óta jól kijöttek egymással és nagyon sokat beszélgettek.

„Első találkozásunkkor megfogott, hogy őszinteséget láttam a tekintetében. Imponáló a nyugalma, a higgadtsága, nem akar mindenáron feltűnni, nem játszik szerepet, azt mondja, amit gondol. Ázsiában mi voltunk a legcsendesebbek, szerettünk beszélgetni" – árulta el Pallavicini Zita a Story magazinnak.

Hasonlóan vélekedik Ambrus Attila is, aki szerint a törékeny őrgrófnő rendkívül elszántan és keményen tud küzdeni. A Viszkis állítólag nagyon elkedvetlenedett, amikor barátja kiesett, ám a műsor után újra felvették egymással a kapcsolatot.

Pallavicini Zita különleges barátra lelt Forrás: TV2

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.