Budapesten, Siófokon és Dunaújvárosban keresik VV Fannit

Forrás: -- -
gyilkosság szex VV Fanni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még mindig nem találja a rendőrség a november 20-án eltűnt VV Fannit. A hivatalos álláspont szerint már csak a lány holttestét keresik, és emberölés megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vettek egy dunaújvárosi férfit, aki jelenleg is előzetes letartóztatásban van. 

A Blikk úgy tudja, hogy a rácsok mögött lévő férfi azt elismeri, ismerte a fiatal lányt, s hogy együtt távoztak Fanni budapesti otthonából, beismerő vallomást azonban nem tett. A lap információi szerint Budapesten, Siófokon és Dunaújvárosban keresik nagy erőkkel Fannit.

Forrás: --

"Pestről Siófokra ment, az biztos, ahogyan az is, hogy bérelt autóval furikázott. Érdekes, eddig mindig külföldről lízingelt, bérelt autókat, azonban az, amelyben a rendőrség vért talált, egy magyar rendszámú kocsi volt. Dunaújvárosban bérelte, és úgy vitte vissza a kölcsönzőbe, hogy ki sem takarította. Ekkor értesítették a tulajdonosok a rendőrséget" - mondta el a napilapnak informátora a gyanúsítottról.

A középkategóriás, ötajtós jármű napi bérleti díja 10 és 12 ezer forint körül volt, valamint a bérlésekor közel félmillió forintot kellett letenni az asztalra kaucióként, amelyet a bérlő visszakap, ha a kocsit sértetlenül, időben visszaviszi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.