Valkó Eszter Bochkor Gábor Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eléggé felforrósodott a hangulat Bochkor Gábor beszélgetős műsorában. 

A #Bochkor című műsorban Valkó Eszer három férfival - Hajdú Péter, Hajdu Steve, Ganxsta Zolee - vendégeskedett, akik nem meglepő módon a szőke műsorvezető miniszoknyájával voltak elfoglalva.

Eszter nem találta meg a megfelelő pózt, amelyben nem is mutat magából túl sokat, de mégis csak kényelembe helyezheti magát. Hajdú Péter instrukcióinak köszönhetően azonban megoldódott ez a kissé kínos helyzet, Eszter pedig poénból be is pucsított a kétgyermekes édesapának.

Íme a pillanat, mikor Eszter megmutatja a kerekded idomait Forrás: ATV

Természetesen hatalmas nevetés lett a dologból, nyilvánvalóan senki nem vette komolyan a hírességek játékos csipkelődését. 1.30-tól láthatod az említett jelenetet itt.

Hajdú Péter és Palvin Barbi összebújva fotózkodtak

Hajdú Péter ezúttal egy igazi nehézbombázó oldalán mutatkozott. Egy menő fővárosi klubban szelfizett Hajdú és Palvin Barbi, akik igencsak összebújtak a fotó kedvéért. Talán egy újabb sztárszerelem van kibontakozóban?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.