Katalin hercegné Vilmos herceg etikett protokoll
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A júniusi londoni tűzvész áldozataira emlékezett a napokban Vilmos herceg és Katalin hercegné, amikor egy váratlan dolog történt.

A protokoll szerint Vilmos herceg és Katalin hercegné nem érintheti meg a nyilvánosság előtt egymást, ugyanis ez illetlenségnek számít az alattvalók előtt. Ezért nem láthatjuk őket soha kézen fogva, sőt ölelkezve, csókolózva sem. Pont ezért volt meglepő, hogy a megemlékezésen a herceg váratlanul megérintette várandós felesége hátát.

Szakértők szerint ezzel az ártatlan mozdulattal nem csak udvariasságát, hanem érzéseit, szerelmét is kifejezte. Ez az apró momentum leleplezte őket, valóban őszinte érzéseket táplálnak egymás iránt.

Vilmos herceg megérinti feleségét, Katalin hercegnét Forrás: Getty Images/2017 Getty Images/Wpa Pool
Thaiföldön támadták meg Ördög Nórát - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171215-thaifoldon-tamadtak-meg-ordog-norat.htmlMéhraj támadta meg Ázsiában Ördög Nórát, akihez a csípések miatt még orvost is kellett hívni. TV + SztárokOrigoZámbó Jimmy édesanyja fia haláláról: "Borzasztó fájdalom"http://www.life.hu/sztarok/20171215-zambo-jimmy-edesanyja-fia-halalarol-borzaszto-fajdalom.htmlBár 16 éve, hogy nincs közöttünk Jimmy, édesanyja a mai napig megterít fiának és szabadon hagyja a helyét az asztalnál. TV + Sztárok--Zámbó Jimmy édesanyja fia haláláról: "Borzasztó fájdalom"http://www.life.hu/sztarok/20171215-zambo-jimmy-edesanyja-fia-halalarol-borzaszto-fajdalom.htmlBár 16 éve, hogy nincs közöttünk Jimmy, édesanyja a mai napig megterít fiának és szabadon hagyja a helyét az asztalnál. TV + Sztárok--Elárulta: így él férjével Valkó Eszterhttp://www.life.hu/sztarok/20171215-elarulta-igy-el-ferjevel-valko-eszter.htmlValkó Eszter Bochkor Gábor vendégeként mesélt arról, jelenleg milyen körülmények között él férjével. TV + Sztárok--Schilling Árpád, Sárosdi Lilla férje kifejtette véleményét Havas Henrikrőlhttp://www.life.hu/sztarok/20171215-sarosdi-lilla-ferje-schilling-arpad-kifejtette-velemenyet-havas-henrikrol.htmlSchilling Árpád rendező, a hazai #metoo-kampányt kirobbantó Sárosdi Lilla férje is megszólalt a szexuális zaklatással vádolt Havas Henrik ügyében. A férfi állítja, a Tanár úr soha nem volt számára szimpatikus. TV + SztárokOrigoNagyon beteg Király Viktorhttp://www.life.hu/sztarok/20171214-kiraly-viktor-beteg.htmlKirály Viktor beteg: az énekes közösségi oldalán tette közzé a hírt, miszerint alaposan megfázott. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.