Nicki Minaj melleit csak egy apró tapasz takarja - Fotó

mell Nicki Minaj mellbimbó tapasz Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nicki Minaj szereti, ha beszélnek róla, közösségi oldalán rendre olyan képeket oszt meg magáról, amelyek sokaknál kiverik a biztosítékot. Így történt ez most is!

Úgy tűnik, Nicki Minaj a hideg ellenére sem öltözik fel rendesen, legfrissebb fotóján a vastag pulcsi helyett csupán csillogó ékszereket és egy rózsaszín bugyit visel, méretes kebleit pedig két bimbótapasz takarja.

A rappert, aki a napokban ünnepelte 35. születésnapját, láthattuk már domina jelmezben, dekoltázsát mutogató tündérként és vad amazonként is.

Thaiföldön támadták meg Ördög Nórát - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171215-thaifoldon-tamadtak-meg-ordog-norat.htmlMéhraj támadta meg Ázsiában Ördög Nórát, akihez a csípések miatt még orvost is kellett hívni. TV + SztárokOrigoZámbó Jimmy édesanyja fia haláláról: "Borzasztó fájdalom"http://www.life.hu/sztarok/20171215-zambo-jimmy-edesanyja-fia-halalarol-borzaszto-fajdalom.htmlBár 16 éve, hogy nincs közöttünk Jimmy, édesanyja a mai napig megterít fiának és szabadon hagyja a helyét az asztalnál. TV + Sztárok--Elárulta: így él férjével Valkó Eszterhttp://www.life.hu/sztarok/20171215-elarulta-igy-el-ferjevel-valko-eszter.htmlValkó Eszter Bochkor Gábor vendégeként mesélt arról, jelenleg milyen körülmények között él férjével. TV + Sztárok--Schilling Árpád, Sárosdi Lilla férje kifejtette véleményét Havas Henrikrőlhttp://www.life.hu/sztarok/20171215-sarosdi-lilla-ferje-schilling-arpad-kifejtette-velemenyet-havas-henrikrol.htmlSchilling Árpád rendező, a hazai #metoo-kampányt kirobbantó Sárosdi Lilla férje is megszólalt a szexuális zaklatással vádolt Havas Henrik ügyében. A férfi állítja, a Tanár úr soha nem volt számára szimpatikus. TV + SztárokOrigoAprócska bugyiban sütteti magát a napon Iggy Azalea - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171214-aprocska-bugyiban-sutteti-magat-a-napon-iggy-azalea-foto.htmlIggy Azalea szereti megmutatni formás idomait, most sem tett másként, egy merész bikinis fotót töltött fel Istagram oldalára. TV + Sztárok--Nagyon beteg Király Viktorhttp://www.life.hu/sztarok/20171214-kiraly-viktor-beteg.htmlKirály Viktor beteg: az énekes közösségi oldalán tette közzé a hírt, miszerint alaposan megfázott. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.