Zámbó Jimmy édesanyja fia haláláról: "Borzasztó fájdalom"

Forrás: MTI/Földi Imre -
karácsony édesanya halál Zámbó Jimmy
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár 16 éve, hogy nincs közöttünk Jimmy, édesanyja a mai napig megterít fiának és szabadon hagyja a helyét az asztalnál.

Egy gyermek halálát képtelenség feldolgozni, így érez Zámbó Jimmy édesanyja is. Anna néni elárulta, karácsonykor különösképp megérzik az énekes hiányát és a mai napig megemlékeznek róla.

"Hosszú éveken át nem tudtam elfogadni, hogy a fiam nincs többé. Így történt, hogy karácsonykor ugyanúgy megterítünk neki és szabadon hagyjuk a helyét, mint ha azt várnánk, hogy bármikor betoppanjon. Nincs olyan ünnep, nincs olyan közös családi összejövetel, amin ne emlékeznénk meg róla. Borzasztó fájdalom, amikor egy anyának kell eltemetnie a gyerekét. Csak a többi gyerekem szeretetével tudtam ezt túlélni" – mesélte a Blikk Rúzsnak Jimmy édesanyja.

Zámbó Jimmy 16 éve hunyt el Forrás: MTI/Földi Imre
Havas Henrik megszólalt az ellene felhozott zaklatási vádakrólhttp://www.life.hu/sztarok/20171215-havas-henrik-megszolalt-a-zaklatasi-botranyrol.htmlHavas Henriket Baukó Éva, Molnár Anikó és egy volt üzlettársa vádolja szexuális zaklatással, a Tanár úr egészen eddig nem szólalt meg az üggyel kapcsolatban. A Pesthírnek azonban interjút adott, melyben kifejti véleményét ezekről az állításokról. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huSchilling Árpád, Sárosdi Lilla férje kifejtette véleményét Havas Henrikrőlhttp://www.life.hu/sztarok/20171215-sarosdi-lilla-ferje-schilling-arpad-kifejtette-velemenyet-havas-henrikrol.htmlSchilling Árpád rendező, a hazai #metoo-kampányt kirobbantó Sárosdi Lilla férje is megszólalt a szexuális zaklatással vádolt Havas Henrik ügyében. A férfi állítja, a Tanár úr soha nem volt számára szimpatikus. TV + SztárokOrigoÍgy festett Novozánszki Fanni 15 évesen: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171215-igy-festett-novozanszki-vv-fanni-15-evesen.html15 éves kori fotóján szinte rá sem lehet ismerni a november 20-án eltűnt VV Fannira. TV + SztárokOrigoApjának, Michael Schumachernek mondott köszönetet Gina Schmacherhttp://www.life.hu/sztarok/20171215-apjanak-michael-schumachernek-mondott-koszonetet-gina-schmacher.htmlGina Schumacher megható beszédet mondott egy gálán, ahol őt díjazták: eredményeiért a szüleinek mondott köszönetet. TV + Sztárok--Pártos Csilla arról beszélt Joshi Bharatnak, miként viseli ő és fia a Pécsi Ildikóval való pereskedésthttp://www.life.hu/sztarok/20171215-partos-csilla-arrol-beszelt-joshi-bharatnak-mikent-viseli-o-es-fia-a-pecsi-ildikoval-valo.htmlSzinte soha nem beszél magánéletéről, beleértve a Pécsi Ildikóval kapcsolatos pereskedést is. Most Joshi Bharattal kivételt tett, elmondta, hogy viseli az elmúlt időszakot, sőt, fiáról is beszélt.TV + SztárokOrigoHavas Henrik korábban arról beszélt, őt is zaklatták: idősebb kollégája molesztáltahttp://www.life.hu/sztarok/20171215-havas-henrik-korabban-arrol-beszelt-ot-is-zaklattak-idosebb-kollegaja-molesztalta.htmlMég jóval Baukó Éva - és a többiek - vádjai előtt az ATV #Bochkor című műsorában beszélt arról Havas Henrik, hogy a nyolcvanas években környékezte meg az egyik idősebb férfi kollégája, ergo, ő is szexuális zaklatás áldozata volt... TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.