Muszáj költözniük: Pécsi Ildikó a tél közepén űzi ki volt menyét és unokáját

kilakoltatás Pécsi Ildikó Pártos Csilla viszály
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pécsi Ildikó és fia a tél kellős közepén kapcsoltatja ki a fűtést és az áramot Pártos Csilláéknál. A színésznő unokája és egykori menye még nem tudja, hogy mi lesz velük.

Bejött Pécsi Ildikó terve, Pártos Csilla kénytelen lesz kiköltözni a színésznő nevén lévő ingatlanból. Kikapcsoltatták a fűtést és az áramot, hamarosan fűtés, áram és meleg víz nélkül maradnak. Pártos és fia nem köthetnek őj szerződést, hiszen nem ők a lakás tulajdonosai, és bérlőként sem szerepel a hivatralos dokumentumokon.

Pártos Csillának ki kell költöznie a színésznő lakásából Fotó: MTI/Zih Zsolt

Pártos Csilla ügyvédje a Ripostnak nyilatkozott:
"Már megérkezett a hivatalos levél arról, hogy le fogják kapcsolni a gázt és az áramot. Csilla egyelőre nem tudja, hogy mit fog tenni a tél közepén, ha ez valóban megtörténik. Valószínűleg ideiglenesen el kell menniük onnan, ha nincs más megoldás" - mondta Dr. Gerencsér András a lapnak.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.