1 milliárd dollárt keresett Michael Schumacher

sportoló Michael Schumacher fizetés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár síbalesete után évek óta otthonában ápolják Michael Schumachert, így is a világ valaha volt legjobban sportolói között szerepel.

A Forbes elkészítette minden idők legjobban kereső sportolóinak listáját. Az első helyen Michael Jordan egykori kosárlabdázó végzett 1, 85 milliárd dollárral, második lett Tiger Woods golfozó 1,7 milliárddal, a dobogó harmadik fokát pedig egy másik golfozó, az amerikai Arnold Palmer szerezte meg 1,4 milliárddal. Negyedik lett az ugyancsak golfozó Jack Nicklaus 1, 2 milliárddal, és ötödikként végzett Michael Schumacher 1 milliárd dollárral. Ez az összeg Schumi esetében tartalmazza a fizetését, a reklámbevételeit, a szponzoroktól, valamint a könyveladásokból befolyt pénzt is.

Köztudott, hogy a legendás német Forma-1-es pilóta közel 4 éve szenvedett súlyos síbalesetet. Hónapokat töltött kórházban, miután hazaengedték. Azóta otthonában ápolják, állapotáról pedig semmilyen információt nem ad ki a család.

Michael Schumacher minden idők 5. legjobban kereső sportolója Forrás: AFP/Stan Honda

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.