18+-os jelenetek Ördög Nóra és Nánási Pál vlogjában - Videó

Nánázsia Nánási Pál Ördög Nóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem mindennapi jelenetek láthatóak Ördög Nóra és Nánási Pál vlogjának legutóbbi részében, a videó elején fel is hívták a figyelmet arra, hogy 18 éven aluliak inkább ne nézzék meg.

Ha gyerekkel nézed, tekerj a 4. perchez – szól a figyelmeztetés a Nánázsia legfrissebb epizódjának legelején. Ördög Nóráék ugyanis ezúttal egy bizarr szoborparkba látogattak, amely horrorisztikus élményeket tartogatott számukra. Láthattak többek között olyan alkotásokat, amelyek kettévágott embereket, saját gyermekét megevő anyát és egymást meggyilkoló párokat ábrázolnak.

„Amikor először beléptünk, azt gondoltam, hogy a gyerekek eljöhettek volna megnézni ezt a fantasztikus parkot a sok színes szoborral. De kicsit átértékelve a dolgot, azt hiszem, nem olyan nagy baj, hogy ezt most kihagyták. Érdekes hely ez az Ázsia!" – vonta le a következtetést Ördög Nóra.

Így búcsúznak zenésztársai a 37 éves korában elhunyt Fábián Julitólhttp://www.life.hu/sztarok/20171217-igy-bucsuznak-zenesztarsai-fabian-julitol.htmlAz egész országot megrendítette Fábián Juli halála. A 37 éves korában elhunyt énekesnőről barátai, zenésztársai is megemlékeznek a közösségi oldalon. TV + Sztárok--Ördög Nóra és öccse felnőttként talált igazán egymásrahttp://www.life.hu/sztarok/20171215-ordog-nora-es-occse-arpad-felnottkent-talalt-igazan-egymasra.htmlÖrdög Nóra élő adásban jelentkezett be a TV2 Appra magyar! című műsorában, ahol öccsével való kapcsolatáról beszélt. TV + Sztárok--Egyelőre nem tér vissza a színpadra Kulka Jánoshttp://www.life.hu/sztarok/20171215-egyelore-nem-ter-vissza-kulka-janos.htmlA korábbi híresztelésekkel szemben, egyelőre biztosan nem tér vissza a színpadra Kulka János. TV + Sztárok--Elég bevállalós vagy? Így villanthatsz az idei karácsonyi bulinhttp://www.life.hu/sztarok/20171215-eleg-bevallalos-vagy-igy-villanthatsz-az-idei-karacsonyi-bulin.htmlHa szeretnéd meghökkenteni idén karácsonykor a családot vagy a céges partin a kollégáidat, ezzel sikerülni fog: dekoráld rénszarvassá csupasz melledet! TV + Sztárok--Hajdú Péter nem érti, miért nem nyilatkozik Schumacher családjahttp://www.life.hu/sztarok/20171215-hajdu-peter-nem-erti-miert-nem-nyilatkozik-schumacher-csaladja.htmlHajdú Péter kiakadt, egyszerűen nem érti, miért nem árul el semmit a nyilvánosságnak Schumacher családja a sportoló állapotáról. TV + SztárokOrigoNem törődött az etikettel Vilmos herceg, így szereti Katalinthttp://www.life.hu/sztarok/20171215-nem-torodott-az-etikettel-vilmos-herceg-igy-szereti-feleseget.htmlA júniusi londoni tűzvész áldozataira emlékezett a napokban Vilmos herceg és Katalin hercegné, amikor egy váratlan dolog történt. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.