svéd királyi család Viktória hercegnő Viktória svéd királyi hercegnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már hagyomány, hogy a svéd trónörökös és családja ünnepi videót készít. Viktória koronahercegnő férjével és gyermekeivel vagánykodik az idei karácsonyi felvételen.

XVI. Károly Gusztáv svéd király, lassan ovit nyithat a palotában, annyi unokája van. Az uralkodó három gyermeke édesapja. A legfiatalabb Magdolna hercegnő, aki most várja a harmadik lurkóját, a király középső gyermeke Károly Fülöp herceg, akinek két kisfia van, míg a trón várományosa, Károly Gusztáv legidősebb gyereke Viktória koronahercegnő, akinek egy lánya és egy fia van.

Viktória három nappal ezelőtt csemetéi oldalán választotta ki azokat a karácsonyfákat, amelyek a palotát díszítik majd. Ezeket a képeket is megosztották a neten, de nem kellett sokat várni egy még aranyosabb videóra sem.

Viktória és férje minden évben egy karácsonyi videót hoz nyilvánosságra, amelyekben a gyermekeik is szerepelnek. Az eddigi legemlékezetesebb az volt, amikor a totyogó Esztella hercegnő mézeskalácsokat sütött a szüleivel, ám a mostani még ezen is túltesz. Van benne hógolyó, szánkózás... Nézzétek csak!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.