Kerényi Miklós Máté Dancs Annamari Hódi Pamela Fördős Zé Pintér Tibor Dér Heni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szakítás minden embernek nehéz, a hírességek sem kivételek ez alól. Ők is meggyászolják az együtt töltött időszakot még akkor is, ha az nem volt túl hosszú. Íme, azok a celebek, akik ebben az évben búcsút vettek a szerelemtől.

Dér Heni

Dér Heni Forrás: Instagram/Dér Heni

Nem az első eset, hogy Dér Heni és edző kedvese szakítanak, de ezúttal a dolog véglegesnek tűnik. Az énekesnő és párja először 2015 nyarán szakítottak, de télen ismét összejöttek. A kapcsolatuk azonban mindössze 10 hónapig bírta, ezután Heni bejelentette, hogy ismét elváltak útjaik. Az énekesnő az okokról nem számolt be, de biztosan komolyan gondolták, hiszen ezúttal egy eljegyzést is fel kellett bontani.


Pintér Tibor

Pintér Tibor Forrás: Édes Élet

A színész majdnem kétszer szakított idén, de második kapcsolatának végét szerencsére megúszta, pedig mindent megtett, hogy a barátnője kidobja. Úgy udvarolt ugyanis szemtelenül Tóth Andinak a dzsungelben, hogy közben a barátnője otthon figyelte a tévében... Friderika végül megbocsátott neki, de Pintér Tibor ettől még nem úszta meg az évet zátonyra futott kapcsolat nélkül! Pintér Tibor őrületesnek indult szerelme Ács Beatrixszal például elég hamar kifulladt. Mondjuk az sem volt jó jel, hogy Beatrix közös interjújuk alatt nem Tenyáról, hanem inkább a volt pasijáról mesélt.


Fördős Zé

Fördős Zé Fotó: Szabó Gábor - Origo

A gasztroblogger egy tévéműsor, pontosabban a Farm forgatása során ismerkedett össze szerelmével, Martinával, de hiába indult nagyon ígéretesen a kapcsolat. Szinte azonnal összeköltöztek, beszélgettek a családalapításról, és úgy általában óriási volt köztük a harmónia, de csak egy darabig. Novemberben ugyanis bejelentették, hogy már nincsenek együtt. Zé leszögezte, hogy továbbra is jó kapcsolatban vannak, de a szakítás okairól nem beszélt.


Hódi Pamela és Berki Krisztián

Berki Krisztián és Hódi Pamela Forrás: Facebook/Édes Élet

Az ő útjuk sem először válik ketté, Hódi Pamela és Berki Krisztián azonban ezúttal végleg szakítottak, legalábbis nagyon úgy tűnik. Persze közös gyermekük, Natika örökre összeköti őket, de hiába van köztük egy igazi kis angyalka, a szülők kapcsolata nem túl jó. Hódi Pamela nem is olyan rég akadt ki Berki Krisztiánra, amiért az hagyta, hogy a gyerekükről egy kompromittáló videó kerüljön fel az internetre. Pamela dühében sok minden mást is megosztott, például azt, hogy egyáltalán nem beszélnek egymással, és Krisztiánnak új barátnője van.

Dancs Annamária és Kerényi Miklós Máté

Kerényi Miklós Máté és Dancs Annamari Fotó: Gordon Eszter (Facebook/Kerényi Miklós Máté), Szabó Balázs/Life.hu

Alig született meg a közös gyermekük, Máté már el is költözött Annamaritól. A két színésznek kisfia még csak 9 hónapos, de állítólag a színész már nyáron bedobta a törülközőt. A két színész csak szűkszavúan nyilatkozott a szakításról, ám a hírek szerint egy fiatal nő áll a dolgok hátterében. Állítólag Kerényi Mikós Máté egy fiatal kolléganője miatt hagyta el feleségét és gyermekének anyját.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.