Demcsák Zsuzsa műsorvezető
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Facebook-oldalán jelentkezett be Demcsák Zsuzsa. Elmondta, hogyan töltötte az idejét, amióta nem láthatjuk a képernyőn, és arról beszélt, nagyon jól van.

"Sokan érdeklődtetek, hogy mi újság velem, mit csinálok, jól vagyok-e!? IGEN, jól vagyok, boldog vagyok, sőt, soha nem voltam jobban!" – írta a videóhoz. "Olyannyira elfáradtam és olyannyira elég volt ebből a húsz évből, mert hogy akárhogy is nézzük, ez folytatólagosan történt, szinte nulla nap szabadsággal, és olyan keveset voltam itthon..." - mondta, hozzátette, rengeteget pihent, olvasott, visszatalált az alapvető értékekhez. "Három hónap kellett arra, hogy valóban azzal foglalkozzak, amit nagyon szeretek. A legfontosabb dolgokkal a világon, az pedig a két gyerekem és nem utolsósorban, de először az életben saját magammal."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.