Köllő Babett: attól még lehet valaki jó ember, hogy szeret vásárolni

Köllő Babett Celeb vagyok, ments ki innen! család vallomás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Köllő Babett hazatért a dzsungelből: jól viselte a megpróbáltatásokat, ugyanakkor már nagyon hiányzott neki a családja.

Köllő Babett a dzsungelben megmutatta érzelmes oldalát is, kiderült, nagyon hiányzik neki a családja, ezért többször el is sírta magát a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsorban. Nagyon megkönnyebbült, amikor hazajöhetett és újra találkozhatott kislányával és párjával.

Bár eleinte nem kedvelték őt a nézők, rengeteg bátorságpróbán bizonyított és végül igen sokáig bent tartották a műsorban. Állítja, nem kellene amiatt elítélni őt, mert szereti a pénzt költeni.

Azt gondolom, attól, hogy egy nő szeret vásárolni, attól még nem ördögtől való, attól még lehet jó ember, mert szeret vásárolni" – mesélte az RTL Klub Reggeli című műsorában, majd kifejtette, számára tényleg a legfontosabb a család. „Arra döbbentem rá, hogy minden csak játék az életben, kivéve a család. Ha ők ott vannak, akkor az összes többi plusz..."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.