Meglepő videó került elő a 18 éves Meghan Markle-ről

Forrás: Getty Images/2017 Getty Images/Wpa Pool -
tinédzser Meghan Markle videó Los Angeles Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy tinédzserkori videó került elő Meghan Markle-ről, amelyben barátnőjével épp egy táncos castingra igyekszik.

A DailyMail tette közzé azt a videót, amin a 18 éves Meghan Markel látható. A felvételt az az egykori barátnője készítette Los Angelesben, aki nemrég azt állította, Harry herceg menyasszonya már régóta eltervezte, hogy bekerüljön a királyi családba. Ninaki és Meghan az autóban átlagos tinédzserként viselkednek, beszélnek mindenféle iskolai témákról, és kiderül, épp egy castingra igyekeznek, Shakira ugyanis táncosokat keres legújabb klipjéhez. Emellett persze szóba kerülnek a pasiügyek is, Meghan például elmeséli azt, hogy mennyire tetszik neki a Sugar Ray zenekar énekese, Mark McGrath.

Meghan Markle és Harry herceg Forrás: Getty Images/2017 Getty Images/Wpa Pool
Fábián Juli családját is váratlanul érte az énekesnő halálahttp://www.life.hu/sztarok/20171219-megrendito-fabian-juli-csaladjat-is-varatlanul-erte-az-enekesno-halala.htmlRohamosan romlott Fábián Juli állapota halála előtt, a tragédia a családot és a barátokat is váratlanul érte. TV + Sztárok--Rég vártak erre: Nánási Pál örömteli bejelentést tetthttp://www.life.hu/sztarok/20171219-reg-vartak-erre-nanasi-pal-oromteli-bejelentest-tett.htmlA Nánázsia nagy sikere után érkezik Nánási Pál és Ördög Nóra újabb vlogja, méghozzá Lappföldről. A hírt a sztárapuka jelentette be a Facebookon. TV + Sztárok--Szörnyű, hogy néz ki Schütz Ila sírja, teljesen elhanyagoljákhttp://www.life.hu/sztarok/20171219-szornyu-hogy-nez-ki-schutz-ila-sirja-teljesen-elhanyagoljak.html15 éve hunyt el Schütz Ila művésznő, akinek sírja méltatlanul elhanyagolt, jelenleg szörnyű állapotban van. TV + Sztárok--Meghan Markle-t választották az év nőjénekhttp://www.life.hu/sztarok/20171218-meghan-markle-t-valasztottak-az-ev-nojenek-2017.htmlAz év nőjének választották Meghan Markle-t, legalábbis az olvasók legnagyobb része Harry herceg menyasszonyára adta le a voksát. TV + Sztárok--Megható: ezt írta Michael Schumachernek Lewis Hamiltonhttp://www.life.hu/sztarok/20171218-meghato-uzenetet-irt-michael-schumachernek-lewis-hamilton.htmlMegható üzenetet írt Michael Schumachernek egykori ellenfele, Lewis Hamilton, aki nemrég beállította a német legenda rekordját. TV + Sztárok--Akár Kim Kardashian: partra vetett sellőként vonaglik Vajna Timihttp://www.life.hu/sztarok/20171218-akar-kim-kardashian-partra-vetett-sellokent-vonaglik-vajna-timi.htmlVízparton fetreng vizes hajjal Vajna Timi: a szépség fotózásáról töltött fel egy merész videót. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.