Fábián Juli családját is váratlanul érte az énekesnő halála

Forrás: MTI/Máthé Zoltán -
halál rák Fábián Juli
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rohamosan romlott Fábián Juli állapota halála előtt, a tragédia a családot és a barátokat is váratlanul érte.

Az egész országot megrázta Fábián Juli halála, az énekesnő rendkívül fiatalon, 37 évesen hunyt el daganatos megbetegedés következtében. Egyre több barát, ismerős és zenésztárs szólal meg, akik mind-mind megrendülten nyilatkoznak a történtekről. Menedzsere, Szepesi Mátyás a Borsnak elárulta, Juli állapota rohamosan romlott, a családot is váratlanul érte a halála.

Még nem tartunk ott, hogy a búcsúztatással foglalkozzunk, mert váratlanul érte a családot, hogy ennyire felgyorsultak az események. Nem voltunk erre felkészülve. A család köszöni a részvétnyilvánításokat, de szeretnének összezárni" – árulta el.

Fábián Julit egy ország gyászolja Forrás: MTI/Máthé Zoltán

A lap megkereste az egyik barátot, zenésztársat, a Punnany Massiv zenészét, Wolfie-t, aki elárulta, Fábián Juli néhány napja még az egyik közös fotójukat is megosztotta a közösségi oldalon mosolygós jelek kíséretében.

Teljesen letaglózott a hír, ugyanis pár napja még aktív volt az interneten Juli. Bíztam benne, hogy mint korábban, most is sikerül kigyógyulnia, és jobban lesz, de sajnos nem így történt. Óriási veszteség, de egy biztos, ő annyira pulzáló, életvidám ember volt, hogy a kesergést egy percig sem akarna." – nyilatkozta a zenész.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.