Cynthia Dictator Varga Viktorról: nehéz dolog a bizalom visszaépítése

Forrás: Polyák Attila/Origo
Forrás: Polyák Attila/Origo -
karácsony Varga Viktor Cynthia Dictator
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Immár egy éve, hogy újra összejött Varga Viktorral Cynthia Dictator, aki most elárulta, egyáltalán nem volt könnyű újrakezdeni és a másik bizalmát visszaszerezni.

Cynthia Dictator, aki nemrég váltott bubifrizurára, sikeresen leadta a szakdolgozatát, így most már megkönnyebbülten vetheti bele magát a karácsonyi készülődésbe. Immár újra kedvesével, Varga Viktorral töltheti az ünnepeket, akivel pont egy éve jöttek újra össze.

„Ez a hatodik karácsonyunk, bár egy kimaradt, egy évig külön voltunk. A tavalyi nagyon jól sikerült, ugyanis akkor jöttünk újra össze. Ő volt a karácsonyi ajándék, vagy én neki... Megjelent karácsonykor, mert akkor hónapok óta nem beszéltünk, mondta, hogy ő most megváltozik, jó ember lesz és mindennap karácsonyt akar. Egyébként nagyon sokat változott, nagyon jó irányba megy a dolog. Van még bennem egy kis bizonytalanság, nagyon nehéz dolog a bizalom visszaépítése, nekem is és neki is sokat kell ezen dolgoznunk. Nem egyszerű egy újrakezdés" – árulta el Cynthia Dictator.

Nagypapa lett Michael Douglashttp://www.life.hu/sztarok/20171220-nagypapa-lett-michael-douglas-szinesz.htmlNagypapa lett Michael Douglasből, a színész korábban kissé zűrös életet folytató fiának, Cameronnak született gyermeke. TV + Sztárok--Palvin Barbi és barátnője, mint két tojás, úgy hasonlítanak egymásra - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171220-palvin-barbi-es-baratnoje-mint-ket-tojas-ugy-hasonlitanak-egymasra-foto.htmlÚj barátnőre talált a modellek között Palvin Barbi: Sonia Ben Amarral már néhány közös fotót is készített. TV + Sztárok--Magányosan tölti a karácsonyt Bebehttp://www.life.hu/sztarok/20171220-maganyosan-par-nelkul-tolti-a-karacsonyt-bebe.htmlNem talált rá idén a szerelem a tavaly elvált Bebére, ugyanakkor az énekes mégsem szomorkodik, hiszen ott vannak neki a kutyái, akiket gyakran a gyerekeiként emleget. TV + Sztárok--Nem bírt a könnyeivel, tévéműsorban fakadt sírva Hódi Pamela - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171220-nem-birt-a-konnyeivel-tevemusorban-fakadt-sirva-hodi-pamela.htmlTévéműsorban hatódott meg Hódi Pamela, aki azt az egyszerűnek tűnő feladatot kapta, hogy hívja fel édesanyját telefonon és mondja el neki, hogy szereti. TV + Sztárok--Csúnya baleset érte Kulcsár Edináthttp://www.life.hu/sztarok/20171219-csunya-baleset-erte-kulcsar-edinat-video.htmlCsúnya baleset érte Kulcsár Edinát, a szépségnek egy baleset következtében egy hatalmas púp lett a homlokán. TV + SztárokOrigoKarácsonyfa mellett dobta le ruháit Luxus Vivien - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171219-karacsonyfa-mellett-dobta-le-ruhait-luxus-vivien-foto.htmlVasvári Vivien karácsonykor sem bújik mackónadrágba, inkább ledobja a ruháit és szexi fehérneműben pózol a fa mellett. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.