Ez nekem nagyon fáj: családi problémáiról vallott Vásáry André

karácsony konfliktus család Vásáry André
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vidéken, családja körében tölti a karácsonyt Vásáry André, ám úgy tűnik, az ünnepi hangulat ezúttal nem lesz tökéletes.

Vásáry André a FEM3 Café vendége volt, ahol elmesélte, hogy mostanában volt egy kis nézeteltérés a családjában, de bízik benne, hogy családtagjai jobb belátásra térnek és kibékülnek.

Azt kell, hogy mondjam, van egy kis feszültség a családom nőtagjai között, és ennek én nagyon nem örülök. Nem csak a karácsony miatt, de ha másért nem, akkor most pont karácsonykor lehetne ezen változtatni. Ez egy nagyon jó lehetőség arra, hogy felülírjuk a vélt és valós sérelmeinket és közeledjünk egymáshoz. Ettől függetlenül természetesen hazautaznom, én debreceni vagyok, ott lesz a karácsony. De ez nekem nagyon fáj, hogy emberek nem képesek közeledni egymáshoz" – mondta az énekes, majd elárulta azt is, hogy sikerült kihevernie szakítását, jelenleg nincs kedvese, de nyitott egy új párkapcsolatra.

Nagypapa lett Michael Douglashttp://www.life.hu/sztarok/20171220-nagypapa-lett-michael-douglas-szinesz.htmlNagypapa lett Michael Douglasből, a színész korábban kissé zűrös életet folytató fiának, Cameronnak született gyermeke. TV + Sztárok--Palvin Barbi és barátnője, mint két tojás, úgy hasonlítanak egymásra - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171220-palvin-barbi-es-baratnoje-mint-ket-tojas-ugy-hasonlitanak-egymasra-foto.htmlÚj barátnőre talált a modellek között Palvin Barbi: Sonia Ben Amarral már néhány közös fotót is készített. TV + Sztárok--Magányosan tölti a karácsonyt Bebehttp://www.life.hu/sztarok/20171220-maganyosan-par-nelkul-tolti-a-karacsonyt-bebe.htmlNem talált rá idén a szerelem a tavaly elvált Bebére, ugyanakkor az énekes mégsem szomorkodik, hiszen ott vannak neki a kutyái, akiket gyakran a gyerekeiként emleget. TV + Sztárok--Nem bírt a könnyeivel, tévéműsorban fakadt sírva Hódi Pamela - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171220-nem-birt-a-konnyeivel-tevemusorban-fakadt-sirva-hodi-pamela.htmlTévéműsorban hatódott meg Hódi Pamela, aki azt az egyszerűnek tűnő feladatot kapta, hogy hívja fel édesanyját telefonon és mondja el neki, hogy szereti. TV + Sztárok--Újabb szexi fotón Palvin Barbi, ő maga posztolta a képethttp://www.life.hu/sztarok/20171219-ujabb-szexi-foton-palvin-barbi-o-maga-posztolta-a-kepet.htmlÚjabb szexi fotó érkezett Palvin Barbitól, a szépség most egy ágyban ejtőzve néz csábosan a kamera felé. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.