Férje hűtlenségéről vallott Jakupcsek Gabriella

Forrás: Mtl -
hűtlenség Lakástalkshow Jakupcsek Gabriella
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jakupcsek Gabriella első férjét, Máté Gábort a tíz éve elhunyt Albert Györgyi szerette el. Jakupcsek húsz évig nem beszélt az eseményekről, annyira megbántották őt nőiségében. A műsorvezető a Viasat3 műsorában, a Lakástalkshowban vallott Lovász Lászlónak az őt ért traumáról.

"Engem olyan mélyen bántott meg a nőiségemben harmincévesen, hogy úgy döntöttem, három hónap alatt el is válok. Az egy komoly, ösztönös döntés volt. Mi nagyon szabadon éltünk. Soha nem beszéltem erről a kapcsolatról, tíz évig a válóok nevét sem mondtam ki, most pedig már azért nem, mert nincs az élők sorában. Én soha meg nem szólaltam ebben a történetben, mert nagyon óvtam az életünket, és mert épp elég volt, ahogy az a harmadik ember ezt tálalta. Nagyon nehezen viseltük. Borzalmas, mit éltünk át emiatt" - mondta Jakupcsek Gabriella, aki talán még sosem tárulkozott ki ennyire a nyilvánosság előtt.

Férje hűtlenségéről vallott Jakupcsek Gariella Forrás: Mtl


A szerető, Albert Györgyi a Miért pont ők? című könyvében már megírta, hogy hogyan szakította el Máté Gábort a családjától. Az újságírónő többször ki is jelentette, hogy nincsen lelkiismeret-furdalása. Albert Györgyi hét abortuszon is átesett, mert Máté a Jakupcsektől született két fia után már nem akart több gyereket.

Az interjút itt nézheted meg.

Havas Henrik szerződését nem hosszabbítja meg az ATVhttp://www.life.hu/sztarok/20171218-havas-henrik-szerzodeset-nem-hosszabbitja-meg-az-atv.htmlAz ATV hivatalos közelményben tudatta, hogy nem hosszabítja meg Havas Henrik december 31-én lejáró szerződését.TV + SztárokVideóban jelentkezett be Demcsák Zsuzsahttp://www.life.hu/sztarok/20171219-elo-videoban-jelentkezett-be-demcsak-zsuzsa-musorvezeto.htmlFacebook-oldalán jelentkezett be Demcsák Zsuzsa. Elmondta, hogyan töltötte az idejét, amióta nem láthatjuk a képernyőn, és arról beszélt, nagyon jól van.TV + Sztárok--Meglepő videó került elő a 18 éves Meghan Markle-rőlhttp://www.life.hu/sztarok/20171219-meglepo-video-kerult-elo-a-18-eves-meghan-marklerol.htmlEgy tinédzserkori videó került elő Meghan Markle-ről, amelyben barátnőjével épp egy táncos castingra igyekszik. TV + Sztárok--Sztárok, akik 40 felett is vállaltak gyereket: Fejős Évától Halle Berryighttp://www.life.hu/sztarok/20171219-sztarok-akik-40-felett-is-vallaltak-gyereket-fejos-evatol-halle-berryig.htmlHabár egyre inkább kitolódik a gyermekvállalás időszaka, 40 felett szülni még mindig kicsit extrém, pedig egyre több híres és nem híres nő vállal a negyedik iksz után is gyermeket. Íme, azok a sztárok, akiknek negyvenen túl is született gyermekük. TV + Sztárok--Újabb szexi fotón Palvin Barbi, ő maga posztolta a képethttp://www.life.hu/sztarok/20171219-ujabb-szexi-foton-palvin-barbi-o-maga-posztolta-a-kepet.htmlÚjabb szexi fotó érkezett Palvin Barbitól, a szépség most egy ágyban ejtőzve néz csábosan a kamera felé. TV + Sztárok--Aradszky László özvegyének szomorú lesz a karácsonyahttp://www.life.hu/sztarok/20171219-aradszky-laszlo-ozvegyenek-szomoru-lesz-a-karacsonya.htmlAradszky László hirtelen távozott az élők sorából, özvegye a mai napig nem tudta elfogadni, hogy szeretett férje nincs többé. Éva mindennap néhai férje lemezeit hallgatja, közben mindig elerednek a könnyei. Előre fél a karácsonytól. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.