Így nézett ki Amal Clooney 17 évesen: fotó

Forrás: Citizenside/(c) copyright citizenside.com/Citizenside/Elyxandro Cegarra -
fotó tinédzser Amal Alamuddin Amal Clooney
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amal Clooney-t sikeres jogászként és George Clooney feleségeként ismerte meg a világ. Csak felnőttként láthattuk őt, de most kiderült, hogyan is nézett ki tinédzserként.

Amal Clooney-t komoly jogászként ismerte meg a világ, akinek azelőtt is volt neve, hogy hozzáment volna Hollywood egyik legnagyobb agglegényéhez, George Clooney-hoz. Kétségtelen azonban, hogy ez a házasság tette őt világszerte igazán híressé, így került ő is a figyelem középpontjába. Az embereket pedig minden érdekli, ami vele kapcsolatos, az is, hogy nézett ki az ismertté válása előtt.

Amal Clooney tinédzserként is szép volt Forrás: Citizenside/(c) copyright citizenside.com/Citizenside/Elyxandro Cegarra

Nemrég napvilágra került egy fotó, ami ezt megmutatja: Geroge Clooney felesége így nézett ki tinikorában. Amal nem sokat változott az évek alatt, csak a stílusa. Felnőttként már sokkal kifinomultabban öltözködik, 17 éves korában ezzel nem sokat törődött: piros gyapjúpulcsi viselt a csoportképen.

Így nézett ki Amal Clooney 17 évesen Forrás: amalalamuddinstyle.files.wordpress.com

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.