Lola boldog a szakítása után, visszakapta saját magát

Lola
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy változást hozott ez az év Lola életében: szakított vőlegényével és új kihívások is megtalálták.

Lola új klipjét a napokban mutatták be, amiben tőle szokatlan módon egy profi táncossal szántja fel egy parkoló betonját. Hamarosan egy musicalben is szerepelni fog, amivel egyelőre csak külföldön turnéznak, de reméli, hogy egyszer a hazai közönségnek is bemutathatja, hogyan alakítja egy díva szerepét. A 31 éves énekenső most nagyon jól érzi magát, felszabadult a szakítása után. Egykori párjával, Bencével már az esküvőt tervezték, de lefújták a dolgot december elején.

"Nagyon sokat küzdöttem azért, hogy a párkapcsolatom rendben legyen, és ez egy nőből nagyon sokat kivesz. Lehet, hogy eddig nem kellett volna és nem úgy kellett volna, és nagyon jó, amikor visszakapod saját magad, és nem úgy kelsz, hogy úristen mi a feladat és valamit hogy tarts meg egyben. Hanem tudsz azon gondokondi, hogy vannak barátaim, van családom, van egy karrierem és tudok azzal foglalkozni. Nagyon más" - mesélte Lola a Fem3 Café műsorvezetőinek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.