Berki Krisztián börtönt is kaphat lánya meztelen videója miatt

Forrás: Facebook/Berki Kirsztián -
Hódi Pamela Berki Natasa Zselyke börtön Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Berki Krisztián akár börtönbüntetést is kaphat azért, mert egy saját maga által készített Facebook videón kislánya is feltűnik hiányos öltözetben.

Pár napja tört ki a vita Hódi Pamela és Berki Krisztián között, ugyanis a műsorvezető egyik élő Facebook videójában a kis Nati is feltűnik igen hiányos öltözetben. Pamela felháborodottan kérte egykori párját, hogy törölje a videót, de ő ezt azóta sem tette meg.

Meg vagyok zuhanva, nagyon megviselt ez a néhány nap. Bosszant, hogy még mindig fent van Natiról az a videó, de tudom, hogy Krisztián soha nem fogja eltüntetni onnan. Amíg együtt voltunk, mindig elmondta nekem, hogy ha én kérek vagy mondok neki valamit, csak azért se fogja azt csinálni. Pedig ebben a helyzetben az önzésnek és az egoizmusnak nincs helye" – nyilatkozta a Ripostnak a sztáranyuka.

A lap hozzáteszi, talán jobban tenné Berki, ha mégis törölné a videót, tettével ugyanis veszélyezteti kislányát és ezért akár 5 év börtönt is kaphat.

Hódi Pamela és Berki Krisztián már rég nincsenek ilyen jóban Forrás: TV2

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.