Ezért nem mehetett Verrasztó Dávid és Kozma Dominik a dzsungelbe

Fotó: Polyák Attila - Origo -
Verrasztó Dávid Celeb vagyok, ments ki innen! dzsungel Kozma Dominik
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hírek szerint klubjaik nem engedélyezték a két ismert úszó, Kozma Dominik és Verrasztó Dávid szereplését a Celeb vagyok...! című műsorban.

A Blikk úgy tudja, az RTL Klub két fiatal sportolót is megkeresett, hogy szerepeljen a Celeb vagyok, ments ki innen! című valóságshowban, de ők klubjuk szigorú tiltása miatt mégsem utazhattak. A lap információi szerint először a világbajnoki bronzérmes úszó, Kozma Dominik mondott nemet, majd a szintén úszó Verrasztó Dávid. Állítólag sem az úszósport vezetése, sem a sportolók klubja nem nézte volna jó szemmel, ha néhány hetet a dzsungelben töltenek kamerák kereszttüzében.

Konkrét tiltás nem volt Kozma esetében, de senki nem örült volna annak, ha elmegy egy ilyen műsorba. Inkább finom jelzést kapott, hogy ezt mégsem kellene" – nyilatkozta Kozma Dominik egyik ismerőse a lapnak.

Verrasztó Dávidot is felkérték arra, szerepeljen a Celeb vagyok...! című műsorban Fotó: Polyák Attila - Origo

Hogy valóban így történt-e, azt az RTL Klub nem erősítette meg, mondván nem adhatnak ki semmilyen információt azzal kapcsolatban, pontosan milyen hírességeket kerestek meg azzal a felkéréssel, hogy szerepeljenek a műsorban.

Érdekesség, hogy végül a műsort így is egy sportoló, a focista Kabát Péter nyerte.

Berki Krisztián börtönt is kaphat lánya meztelen videója miatthttp://www.life.hu/sztarok/20171221-berki-krisztian-bortont-is-kaphat-lanya-nati-meztelen-videoja-miatt.htmlBerki Krisztián akár börtönbüntetést is kaphat azért, mert egy saját maga által készített Facebook videón kislánya is feltűnik hiányos öltözetben. TV + SztárokOrigoÚjabb fotókat mutatott kisfiáról Szinetár Dórahttp://www.life.hu/sztarok/20171221-ujabb-fotokat-mutatott-kisfiarol-benjaminrol-szinetar-dora.htmlSzinetár Dóra és Makranczi Zalán végre a Facebookon is megmutatta háromhónapos gyermekük, Benjámin fotóit. TV + Sztárok--Sebestyén Balázs üzent Majkának: Szép volt Petike!http://www.life.hu/sztarok/20171220-sebestyen-balazs-uzent-majkanak-szep-volt-petike.htmlÖsszemérte erejét az ország két igen népszerű műsorvezetője, Sebestyén Balázs és Majka. Utóbbi győzedelmeskedett. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoSylvester Stallone bepereli az őt szexuális erőszakkal vádoló nőthttp://www.life.hu/sztarok/20171220-sylvester-stallone-pereli-az-ot-szexualis-eroszakkal-vadolo-not.htmlSylvester Stallone visszavág és bepereli azt a nőt, aki azt állítja, hogy a színész megerőszakolta őt egy irodában. TV + Sztárok--Szülés után került életveszélybe Nagy Judithttp://www.life.hu/sztarok/20171220-szules-utan-kerult-eletveszelybe-a-teves-nagy-judit.htmlMinden nő rémálma az, ami az egykori tévéssel, Nagy Judittal történt: gyermeke születése után életveszélybe került. TV + Sztárok--Cynthia Dictator Varga Viktorról: nehéz dolog a bizalom visszaépítésehttp://www.life.hu/sztarok/20171220-cynthia-dictator-varga-viktorrol-nehez-dolog-a-bizalom-visszaepitese.htmlImmár egy éve, hogy újra összejött Varga Viktorral Cynthia Dictator, aki most elárulta, egyáltalán nem volt könnyű újrakezdeni és a másik bizalmát visszaszerezni. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.