Remek formában van a 61 éves Ábrahám Edit

Forrás: Fem3Cafe -
karácsony Ábrahám Edit születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
December 26-án ünnepli 61. születésnapját Ábrahám Edit. A Barátok közt egykori színésznője remek formában van. Boldog Születésnapot Kívánunk!

"Gyerekkoromban mindig azt hallgattam, hogy engem a Jézuska hozott. És karácsony napján gyönyörű ünnepet csinált anyukám, bejglivel, nagy fával. Ezek nagyon szép emlékeim... " - mesélte a FEM3 Caféban Ábrahám Edit, aki ilyen csini volt testhez simuló ruhában.

Ábrahám Edit Forrás: Fem3Cafe

"Viszont karácsonyeste mindig megkaptam minden ajándékomat, és ahogy idősebb lettem rájöttem, hogy valami nem stimmel, hiszen nekem 26-án van a születésnapom, miért kell mindent egyszerre..." - folytatta a színésznő, aki később azt kérte a szüleitől, hogy ünnepeljék meg a születésnapját külön, a karácsonytól elvonatkoztatva. Külön érdekesség, hogy a 61 éves színésznő fia is decemberben született, méghozzá december 30-án.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.