Így tölti a karácsonyt a nagybeteg Törőcsik Mari

Forrás: Filmteam -
karácsony Törőcsik Mari kórház beteg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem engedik haza a kórházból Töröcsik Marit. A 82 éves színésznő állapota nem engedi, hogy a családjával töltse az ünnepeket.

A Blikk információi szerint a nagybeteg Törőcsik Mari orvosai úgy látják biztonságosnak, ha a színésznő az ünnepek alatt is a kórházban marad, felügyelet alatt. A szombathelyi Markusovszky Kórházban mindent megtesznek azért, hogy a művésznő jobban érezze magát az ünnepek alatt, nagyon odafigyelnek rá.

Törőcsik Mari az év eleján került kórházba tüdőgyulladás miatt, és csak szeptemberben engedték haza egy kis időre. Sajnos otthonában balesetet szenvedett, így az intenzív osztályra került. Onnan októberben került ki, de látogatókat nem fogadhatott, és az orvosok beszélni sem engedték.

Törőcsik Mari az ünnepeket is a kórházban tölti Forrás: Filmteam

Novemberben, a színésznő születésnapján a Nemzeti Színház társulata ajándékot küldött Törőcsiknek, ő pedig üzneteben köszönte meg a figyelmességüket:
"A Nemzeti Színház társulatának üzenem, beleértve mindenkit a pincétől a padlásig, a műszaktól a takarítókig: részint nekik is köszönhetem, hogy még itt, az ágyban fekszem és beszélek. Annyi szeretetet kaptam tőlük, ami életben kell, hogy tartson. Talán azt is megérem, hogy még egyszer színpadra állok."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.