Ikerlányai születtek Nick Vujicicnek - Tündéri fotó

Nick Vujicic ikrek baba
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megszülettek Nick Vujicic ikergyermekei. A tündéri Oliviáról és Ellie-ről már egy fotót is megosztott az immár négygyermekes édesapa.

A karok és lábak nélkül született Nick Vujicic fogyatékossága ellenére is igazán boldog, kiegyensúlyozott életet él. Világhírű motivációs tréner, szónok, és a magánélete is harmonikus, felesége a napokban ikergyermekeknek adott életet. A pár immár négygyermekes szülőnek mondhatja magát, nagyobbik fiuk lassan 5 éves lesz, a kisebbik pedig 2 és fél esztendős.

Az ikrek érkezésének hírét a boldog édesapa a közösségi oldalán tudatta követőivel. A kép több mint 500 ezer lájkot kapott már, amit nem is csodálunk, egyszerűen tündériek a kislányok!

Elárulta születendő gyermeke nevét Balássy Betty és Varga Ferihttp://www.life.hu/sztarok/20171222-elarulta-szuletendo-gyermeke-nevet-balassy-betty-es-varga-feri-video.htmlBár még nem lehet tudni, kisfiú vagy kislány érezik Varga Feri és Balássy Betty családjába, az szinte teljesen biztos, hogy milyen keresztnevet fog kapni. TV + SztárokOrigoAz autópályán tört rá a pánikroham Gáspár Győzőrehttp://www.life.hu/sztarok/20171222-az-autopalyan-tort-ra-panikroham-gaspar-gyozore.htmlGáspár Győzőnek az utóbbi időben kiújult a pánikbetegsége, ez pedig egyszer kis híján tragédiához vezetett. Szörnyű élményéről most mesélt először. TV + Sztárok--Kóbor János Benkő László állapotáról nyilatkozotthttp://www.life.hu/sztarok/20171221-kobor-janos-a-muteten-atesett-benko-laszlo-allapotarol-nyilatkozott.htmlAz Omega együttes énekese, Kóbor János elárulta, hogyan érzi magát kollégája, a novemberben komoly műtéten átesett Benkő László. TV + Sztárok--Felismerhetetlenné vált Árpa Attila - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171221-felismerhetetlenne-valt-arpa-attila-foto.htmlNagyjából 20 évet öregedett egy szerep kedvéért Árpa Attila. A színész szakállat és bajuszt is növesztett. TV + Sztárok--Őszinte vallomás: 18 évesen abortusza volt Luxus Viviennekhttp://www.life.hu/sztarok/20171221-18-evesen-abortusza-volt-luxus-viviennek.htmlA Feleségek luxuskivitelben az elmúlt évek egyik legmegosztóbb műsora. A luxusfeleségek közül Bogi, Babett, Vivi és Dalma a ma esti Lakástalkshow vendége. A VIASAT3 műsorában őszintén beszélnek magánéletükről, egymáshoz való viszonyukról és jövőbeli terveikről is. TV + Sztárok--Ezért nem mehetett Verrasztó Dávid és Kozma Dominik a dzsungelbehttp://www.life.hu/sztarok/20171221-ezert-nem-mehetett-verraszto-david-es-kozma-dominik-uszo-a-dzsungelbe.htmlA hírek szerint klubjaik nem engedélyezték a két ismert úszó, Kozma Dominik és Verrasztó Dávid szereplését a Celeb vagyok...! című műsorban. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.