esküvő házasság Gájer Bálint
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy volt, hogy idén mondják ki a boldogító igent, ám menet közben változott a terv. 

Gájer Bálint idén szerette volna oltár elé vezetni a kedvesét, Ötvös Brigittát, de végül úgy döntöttek: kicsit még halasztják a dolgot. Persze nem azért, mert nem biztosak egymásban vagy az érzéseikben, teljesen más tényezők játszottak szerepet.

"Több minden is befolyásolta azt, hogy idén nem lesz esküvő. Először is a húgom, Flóra idén férjhez ment, így egy esküvő a családban elég egy évre" - mesélte a híresség, aki azt is elárulta, hogy vett egy házat Soroksáron, ami számára fontosabb volt, mint az esküvő.

Gájer Bálinték házat csinosítgatnak és az esküvőre is készülnek Forrás: Gájer Bálint

"Most pedig éppen azon agyalunk, hogy melyik szobát hogyan rendezzük be. Nekem ez a ház fontosabb volt, hiszen ha minden jól megy, jó ideig ez lesz az otthonunk. Háromszobás, van gyerekszoba is, szóval mindenre fel vagyunk készülve" - mondta az énekes.

Ettől függetlenül, az esküvő kapcsán is határozott, szilárd elképzeléseik vannak:
"Idén elmaradt az esküvő, de nyáron mindenképp egybekelünk. Már megvan az időpont és a helyszín is" - írta meg a Ripost.

Gájer Bálint bevallotta, megcsalta menyasszonyát

Gájer Bálint a hazai swing koronázatlan királya meglepő őszinteséggel vallott Pilát Gábornak interjújában: megcsalta menyasszonyát, akivel hamarosan oltár elé állnak...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.