karácsony szenteste Ördög Nóra készülődés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műsorvezetőnek nincsenek nagy elvárásai az ünnepi készülődéssel kapcsolatban: évek óta fáradtan esnek be a karácsonyfa alá. Még az is lehet, hogy nem ő készíti majd szenteste az ünnepi vacsorát.

"Valahogy mindig úgy alakul, hogy a december vége - bármennyire is szeretném másképpen szervezni a dolgokat - nagyon sűrűre sikeredik, gyakorlatilag hullafáradtam fogunk beesni szentestén a karácsonyfa alá. Idén is szerettem volna, ha ez egy kicsit másképp alakul, de azt hiszem hogy az már látszik, hogy egy dolgon tudok változtatni, ha inkább nincsenek elvárásaim a karácsonyi készülődéssel, meg magammal kalcsolatban, hanem pont attól lesz ünnep az ünnep, hogy nem fogunk abba belerokkalni, hogy a külsőségei is ugyanolyan szépen meglegyenek. Egyébként én vágynék rá, hogy tényleg a karácsony megkapja a méltó díszítését. Azt hiszem most elengedtem az ilyen típusú görcseimet, még az is lehet, hogy szenteste nem én fogom főzni a vacsorát" - mesélte Ördög Nóra, aki szerint a gyerekeknek úgysem az étel a lényeg, másnap pedig utaznak Nóri szüleihez, ahol pedig fantasztikus fogások várják őket.




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.