Exkluzív felvételek az Álomutazó című szuperprodukcióból: videó

Álomutazó video exkluzív
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hamarosan útjára indul az Álomutazó című szuperprodukció, aminek kulisszái mögé engedünk most betekintést.

A Life.hu riportere betekintést nyert a nagyszabású Álomutazó című darab kulisszái mögé, amit most mi is megmutatunk, számos érdekes információval együtt.

Pumped Gabo teljesen kiakasztotta édesanyját: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171223-pumped-gabo-teljesen-kiakasztotta-edesanyjat-video.htmlPumped Gabo kihúzta a gyufát édesanyjánál: nyomdafestéket nem tűrő szavakkal illette fiát az asszony. TV + SztárokÖrdög Nóra megdöbbentő fotót osztott meg saját magárólhttp://www.life.hu/sztarok/20171223-ordog-nora-megdobbento-kepet-osztott-meg-sajat-magarol.htmlÖrdög Nóra szereti megmutatni a kevésbé előnyös fotókat is magáról. Ezúttal a nyakán volt a fókusz.TV + Sztárok--5 hónapos terhesen bulizott Vasvári Vivien: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171223-5-honapos-terhesen-bulizott-vasvari-vivien-foto.htmlMinden kismama álma, hogy terhesen is tökéletesen nézzen ki. Vasvári Vivien megnyerte a genetikai lottót, ugyanis egyáltalán nem látszik rajta, hogy 5 hónapos baba növekszik a szíve alatt. Nem is úgy viselkedik, mint egy várandós nő: bulizni jár és szexi ruhákat hord.TV + Sztárok--Bódi Sylvi hihetetlen dolgot vett észre közösségi oldalán: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171223-bodi-sylvi-hihetetlen-dolgot-vett-eszre-kozossegi-oldalan-foto.htmlBódi Sylvi élete sokak számára irigylésre méltó: gyönyörű tájakon szörfözik, és a trópusi szigetek mára a második otthonává váltak. Ám az öröme mégsem lehet teljes...TV + Sztárok--Szabó Zsófi így várja a karácsonyt: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171223-szabo-zsofi-igy-varja-a-karacsonyt-video.htmlAlig néhány napja adott életet kisfiának, Szabó Zsófi, aki elmondása szerint sosem volt még ilyen boldog. Nem is csoda, hogy az idei karácsonyt várja a legjobban a sztármami. TV + Sztárok--Tóth Vera Fábián Julira emlékezett: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171223-toth-vera-fabian-julira-emlekezett-foto.htmlFábián Juli hosszú és méltóságteljes küzdelem után hunyt el a napokban. Családja mellett zenésztársai és barátai is fájdalommal vették tudomásul a fantasztikus énekesnő halálhírét. Tóth Vera nehezen tudja feldolgozni a veszteséget, nagykoncertjén is barátnőjére emlékezett.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.