Hatalmas segítséget adott 50 családnak Istenes Bence és Csobot Adél

karácsony Csobot Adél Istenes Bence
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagyon szép dolgott tett Csobot Adél és Istenes Bence.

A napokbanIstenes Benceegy nagyon emberi és megható posztot tett ki az Instagramra. A fotó alá, melyen gyermeke és menyasszonya, Csobot Adél is látható, ezt írta:

"A karácsony közeledtével évről évre szentimentálisabb leszek... ha bárkinek tudunk segíteni Adéllal, h szebbé tegyük a karácsonyát, írjon privátban!"

A Borsmegkereste a sikeres műsorvezetőt, aki kérdésükre elmondta, hogy karácsony környékén mindig húz egy vonalat, és átértékeli az életét. "Sokan átgondoljuk, mink van, mink nincs, hol tartunk mi, hol tartanak mások. Adéllal elgondolkodtunk, és arra jutottunk, hogy szeretnénk segíteni."

Bence elárulta, hogy rengeteg levelet kaptak, miután kikerült a posztja. "Sajnos nem tudunk mindenkin segíteni. Kiválasztottunk ötven-hatvan családot, és őket próbáltuk támogatni. Tűzifát, ételt, ruhát, játékokat vitettünk. Munka mellett négy nap alatt bonyolítottunk le mindent." - mondta az RTL klub műsorvezetője a lapnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.