Ez a 34 éves celeb a pasija Lionel Richie 19 éves lányának

Forrás: 2017 Alexander Tamargo/Alexander Tamargo -
Sofia Richie Scott Disick
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lionel Richie 19 éves lánya a legidősebb Kardashian lány exével kavar. Ebben a történetben sok dühös ember van.

Scott Disick neve bizonyára ismerős azoknak, akik figyelemmel kísérik a Kardashian família életét. A 34 éves modellből lett megélhetési celeb az édesapja a legidősebb Kardashian lány, Kourtney három gyermekének. Disick és Kourtney soha nem házasodtak össze, bár a mai napig rendszeresen eljárnak közösen vakációzni, és a férfi visszatérő "szereplő" a család valóságshow-jának is.

Scott Disick és Sofia Richie Forrás: 2017 Alexander Tamargo/Alexander Tamargo

Scott Disick azonban egy új nő mellett próbálja megtalálni a boldogságot, aki nem más, mint Lionel Richie 19 éves lánya, Sofia Richie. Csakhogy a Kardashian család vasárnapi partijára az ifjú nőt nem hívták meg, Disick viszont nélküle is elment bulizni egykori párjához, és annak családjához. Sofia Richie pedig magányosan töltötte a szentestét, miközben telefonján nézegethette, hogyan mulat a pasija. Ugyanis a Snapchaten és az Instagramon, a parti minden eseményét közvetítették a meghívottak.

Kourtney Kardashian és Scott Disick Forrás: Getty Images for Dom Perignon/2012 Getty Images/Dimitrios Kambouris

A sztori különlegessége, hogy míg Disick meghívója egy főre szólt, vagyis nem vihette el új párját az eseményre, addig a 38 éves Kourtney oldalán ott virított az új pasija, a 24 éves Younes Bendjima.

Érdekel a Kardashian sztori? Nézd minden hétköznap délelőtt és délután a Life TV műsorát!

Ezeket már olvastad?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.