Király Viktor szerelme is szerepel az énekes legújabb klipjében

Budapest Girl A Dal 2018 Király Viktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 33 éves Király Viktor ősszel mutatta be a közönségnek szerelmét, a kecsekméti származású Anitát. Az pedig néhány néhány hete derült ki, hogy az énekes a Budapest Girl című számával indul A Dalban, az Eurovíziós Dalfesztivál magyarországi selejtezőjében. A Budapest Girlhöz klip is készült, aminek Anita a főszereplője.

"Könnyed, pozitív, játékos hangulatban voltam, amikor írtam a dalt, egy szál gitárral a kezemben. Szerettem volna kimutatni a jelenlegi érzéseimet, amik természetesen Anitához kapcsolódnak. Nézegettem Anitáról a videókat a telefonomban, és azt mondtam: ez tök jól működik! Csinálhattam volna egy castingot, de így sokkal igazibb, valódi érzelmek láthatók a képeken. Sok embernek megosztó lehet, hogy ő szerepel a képanyagban, de nekem ő a budapesti lányom, pedig egyébként kecskeméti. Fontos volt, hogy belevigyem, mit jelent nekem, hiszen kell a dalszerzéshez, hogy nyugodt és kiegyensúlyozott legyek, ilyen szempontból jó hatással van rám Anita" - mesélte Viktor a Blikknek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.