Lesifotósok buktatták le a jóképű színészt, James Nortont és új barátnőjét

lesifotók paparazzi james norton
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csak nemrég szakított barátnőjével, máris új párja van az új James Bondként emlegetett James Nortonnak. A színész kolléganőjével, Imogen Pootsszal jött össze.

Lesifotósok buktatták le James Nortont és új párját, Imogen Pootsot. A paparazziknak nem csak azt sikerült megörökíteniük, hogy az újdonsült szerelmesek Londonban kézen fogva sétálgatnak karácsonyi ajándékokat vásárolgatva, hanem csókot is váltanak az egyik üzlet előtt. A képeket ide kattintva nézheted meg!

Érdekesség, hogy a 32 éves James Norton, akinek jó esélyei vannak arra, hogy ő legyen a következő James Bond, csak nemrég szakított barátnőjével, Jessie Buckley-val, akivel két évig volt együtt. Új kedvesével valószínűleg a forgatások alatt jöttek össze, ugyanis pont szerelmespárt alakítanak egy színdarabban.

James Nortonnak új barátnője van Forrás: AFP/Justin Tallis
Gyászol Nótár Mary: elhunyt az édesanyjahttp://www.life.hu/sztarok/20171227-gyaszol-notar-mary-elhunyt-az-edesanyja.htmlBorzasztó tragédia érte karácsonykor Nótár Mary-t: súlyos betegség után elhunyt az édesanyja. TV + Sztárok--Babát vár a csinos magyar műsorvezető, Takács Ritahttp://www.life.hu/sztarok/20171222-babat-var-a-csinos-magyar-musorvezeto-takacs-rita.htmlMásodik gyermekét várja a Sport TV csinos műsorvezetője, Takács Rita. A kicsi januárban látja meg a napvilágot. TV + Sztárok--Tóth Gabi új frizurát villantott: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171222-toth-gabi-uj-frizurat-villantott-foto.htmlTóth Gabi alaposan megváltoztatta a külsejét, legalábbis ami a frizuráját illeti: ezúttal göndör hajra váltott. TV + SztárokOrigoRadics Gigi vége smink nélkül is megmutatta arcát - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171222-radics-gigi-vege-smink-nelkul-is-megmutatta-arcat-foto.htmlNem mindennapi szelfit osztott meg követőivel Radics Gigi, a fiatal énekesnő ezúttal smink nélkül, természetes szépségében látható. TV + SztárokOrigoKiköpött apja Roberto Carlos magyar fia - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171222-kikopott-apja-roberto-carlos-magyar-fia-foto.htmlÉdesanyjával, Horváth Alexandrával Madridban él Roberto Carlos magyar fia, Cristofer. A kisfiú le sem tagadhatná édesapját, annyira hasonlítanak egymásra. TV + Sztárok--Bikiniben mutatta meg alakját Pintér Tibor 20 éves barátnője, Fridahttp://www.life.hu/sztarok/20171222-bikiniben-mutatta-meg-alakjat-pinter-tibor-20-eves-baratnoje-frida.htmlMásodik lett a Miss Hungary 2017 szépségversenyen Pintér Tibor 20 esztendős barátnője, Friderika. A gyönyörű lány a verseny során bikiniben is megmutatta tökéletes alakját. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.