Vasvári Vivien megmutatta az édesanyját: fotó!

Forrás: Instagram - Vasvári Vivien -
édesanya Vasvári Vivien Gönczi Ágnes Feleségek luxuskivitelben
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Különleges fotót osztott meg a közösségi oldalán Vasvári Vivien: az édesanyja is szerepel rajta. 

Vasvári Vivien szépsége tagadhatatlan, és sokan nagyon szeretnék tudni, hogy mi a fiatal szőkeség titka. Most azonban kiderült, hogy ez a tulajdonság náluk örökletes, erre pedig egy nemrég megosztott Instagram fotó ébresztett rá minket.

Gönczi Ágnes sugárzóan szép volt fiatal korában Forrás: molnarcsilla.hu

Az Insta Storyban megjelenő fotó 1985-ben készült, a Magyarország Szépe verseny idején. Mint kiderült, azon a versenyen Vivi anyukája, Gönczi Ágnes is indult, és egészen a döntőig el is jutott. Nagyon hasonlít rá a luxusban élő lánya!

3 generáció ❤️ Ariana ruhája: @baballinoo ❤️ Fotó: @kniezlflora

Wiwkoo (@vasvarivivien) által megosztott bejegyzés,

Nemrég pedig egy frissen készült, karácsonyi fotó is felkerült a luxusfeleség oldalára, amelyen jól látható, hogy Ágnes még mindig nagyon jó formában van. Mostmár nem is kérdés, hogy a Feleségek luxuskivitelben szereplője kinek köszönheti a szépségét.

Megmutatta édesanyját Emily Ratajkowski: fotó!

A szexi modell olyan különleges fotót tett közzé az oldalán, amilyet talán még soha korábban: önmaga helyett most az édesanyjáról posztolt fürdőruhás képet, mi pedig a fotó láttán majdnem dobtunk egy hátast...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.